Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Babolat Pure Strike Team G4

Zobraziť katalóg
Babolat Pure Strike Team G4
Tenisová raketa – pre útočných hráčov, širšie rozostupy vo výplete poskytujú vyšší výkon, technológia hybridného rámu vám dáva unikátnu kombináciu výkonu a kontroly, hmotnosť rakety 285g, veľkosť hlavy 645 cm2
Kód:  SPTba020 Produktové číslo:  3324921564517 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babolat Pure Strike Team G4

Či už s hrou tenisu začínate alebo už nejakú chvíľu hráte, vždy je potrebné mať to správne vybavenie. Tenisová raketa Pure Strike Team G4 od spoločnosti Babolat je silová a presná raketa pre útočných hráčov. Odľahčený rám dáva rakete váhu iba 285 g, čo vám dá šancu užiť si hru naplno a zahrať všetky údery s presnosťou a ľahkosťou. Pure Strike Team je vybavený technológiou hybridného rámu, ktorý vám umožní lepšiu kontrolu a vyšší výkon. Vyberte si raketu, ktorá vám zaistí plné využitie rýchlosti lopty.

Kľúčové vlastnosti Pure Strike Team

  • Hybridná úprava rámu zaisťuje vyšší výkon a lepšiu kontrolu
  • Nízka hmotnosť umožňuje ľahkú manipuláciu
  • Ľahkosť a presnosť každého úderu vďaka odľahčenému rámu
  • Zosilnený rám v krčku rakety pre vyššiu presnosť
  • Raketa pre útočných hráčov

Široký výplet Pure Strike Team

Táto raketa prezývaná tiež ako „The Speed ??machine" je silová raketa, ktorá vám zaistí presnosť a je určená prevažne pre hráčov, ktorí radi útočia a vedia využiť rýchlosť protihráčovej loptičky. Vďaka širším rozostupom vo výplete symetricky stúpa váš výkon a špeciálne upravený rám poskytne kontrolu, výkon, presnosť a stálosť pri hre. 

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál
Grafit Hotovo!
Hmotnosť
285 g Hotovo!
Hlava
Nevypletená Hotovo!

Vyváženie

Vyváženie
320 mm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť gripu
4 Hotovo!
Plocha výpletu
645 cm2 Hotovo!
Dĺžka
68,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
285 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babolat Pure Strike Team G4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Strike Team grip 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babolat Pure Strike Team G4.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií