AlzaPlus+ sport PET

Balíček alternatívnej stravy

Zobraziť katalóg
Balíček alternatívnej stravy
4,9 8 hodnotení
Sada – súprava obsahuje Saturo drink s objemom 330ml s príchuťou banánu, 16ks trvanlivého jedla Pokeat s príchuťou višne a kakaa, limetky a citrónu, jablka, škorice a ríbezlí, Saturo drink s kávovou príchuťou s objemom 500ml, trvanlivé jedlo v prášku Anapur a Chia Shake Diet s vanilkovou príchuťou, súprava je vhodná na cestovanie, výlety aj outdoorové pobyty - 32,48 €/ks
Kód:  SPTaltmixS
Balíček alternatívnej stravy Predaj skončil

Balíček alternatívnej stravy

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

alíček alternativní stravy

Balíček alternatívne stravy

Celkom 20 ks

Balíček alternatívne stravy je skvelou voľbou na cestovanie, výlety i outdoorové pobyty. Rovnako tak ho využijete vtedy, keď nemáte priestor variť. Súčasťou balíčka je Satur drink s objemom 330 ml s príchuťou banánu aj 16 ks trvanlivého jedla Poke s príchuťou višne a kakaa, limety a citróna, jablká a škorice a ríbezlí. V balíčku nechýbajú Satur drink s kávovou príchuťou o objeme 500 ml a trvanlivé jedlo v prášku Anapur, z ktorého pripravíte 70 porcií jedla. Poteší vás tiež shake Chia Shake Diet s hmotnosťou 450 gs lahodnú vanilkovou príchuťou.

Kľúčové vlastnosti balíčka alternatívne stravy

  • Praktický balíček alternatívne stravy
  • Obsahuje 16 ks Poke
  • Súčasťou balíčka 2 × Satura drink
  • Vhodný na cesty, výlety aj pobyty v prírode
  • V balíčku nechýbajú trvanlivé jedlo Anapur a Chia Shake Diet

Keďže nám súčasná legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejšie popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry či na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látky v tomto produkte.

Zloženie - Satura s príchuťou banánu

Voda, maltodextrín, izolát sójovej bielkoviny, slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, isomaltulóza, repkový olej, di-fosforečnan draselný, karbonát vápenatý, chlorid draselný, fosforečnan di-mangosiřičitý, chlorid sodný, bitartrát cholínu, asorbát sodný, železnatý glukonát, síran zinočnatý, calciumD-pantothenát, maganský sulfát, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, retinyl palmitát, kyselina folová, jodid Jadrný, chlorid, selenit sodný, sodium molybdát, biotín, ergocalciferol, vitamín K1, kyanokobalamín, ryžový škrob, ovsená vláknina bez lepku , isomalt-oligosacharidy, emulgátor (sójový lecitín), stabilizátory (karubín, guma gellan), aróma, sladidlo (sukralóza).

Výživové údaje - Satur s príchuťou banánu (na 330 ml)

Energetická hodnota: 1386 Kj / 330 Kcal
Tuky: 16 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,5 g
Sacharidy: 29 g
- z toho cukry: 8 g
Bielkoviny: 16 g
Soľ: 0,6 g

Zloženie - Poke

Proteínový mix (instantný srvátkový, proteínový koncentrát, emulgátor: slnečnicový lecitín, micelárny kazeín, hydrolyzovaný hovädzí kolagén), zmes rastlinných olejov (repkový, ľanový, chia) v rôznom pomere, inulín, zmes múk (pohánková, čirokové, ryžová), regulátor kyslosti : kyselina jablčná, stabilizátor: kyselina citrónová, citrusová vláknina, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, prírodná čokoládová aróma, prírodná aróma, sladidlo: steviol-glykozidy, zmes minerálov; pre príchuť višňa, kakao: višňový džús , Kakao, prírodné čokoládová aróma; pre príchuť limeta, citrón: jablkový džús, prírodný citrónovo-limetkovej aróma; pre príchuť jablko, škorica: jablkový džús; pre príchuť ríbezle: černorybízový džús a prírodné černorybízové aróma.

Výživové údaje - Poke (na 120 g)

Energetická hodnota: 1080-1134 Kj / 258-271 Kcal
Tuky: 12-16 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,4-1,5 g
Sacharidy: 14-16 g
- z toho cukry: 7,9-10 g
Bielkoviny: 21 g
Soľ: 0,05 g

Zloženie - Satura s príchuťou kávy

Voda, maltodextrín, izolát sójové bielkoviny, slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, isomaltulóza, repkový olej, fosforečnan trivápenatý, fosforečnan dimforečný, citrát draselný, fluorid sodný, síran zinočnatý, selenit sodný, chromid chloritov, síran manganatý, jodid draselný, molybdénan sodný , vitamíny A, D, K, C, B1, B2, B6, B12, niacín, kyselina listová, biotín, kyselina pantoténová, škrob, ovsená vláknina bez lepku, isomalt-oligosacharidy, emulgátor: sójový lecitín; stabilizátory: guma gellan, karubín; soľ, prírodná aróma, organická instantná káva 1,1%. Obsahuje glukózu a fruktózu.

Výživové údaje - Satur s príchuťou kávy (na 500 ml)

Energetická hodnota: 2092 Kj / 500 Kcal
Tuky: 25 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,3 g
Sacharidy: 42 g
- z toho cukry: 19 g
Bielkoviny: 25 g
Soľ: 1 g

Zloženie - Anapur

Ovos, sója (bez genetickej modifikácie), sójový proteín, mandle, repa, karob, konopné semienka, kokos, mandľový proteín, chia semienka, mak, himalájska soľ, vlašský orech, ryžové otruby, chlorella, lahôdkové droždie, výťažok z koreňa čakanky, žihľava, psyllium, camu camu, mladá pšenica, lucuma, koreň maca.

Výživové údaje - Anapur (na 5 porcií)

Energetická hodnota: 2200 Kj / 526 Kcal
Tuky: 90 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 17 g
Sacharidy: 210 g
- z toho cukry: 18 g
Bielkoviny: 137,5 g
Vláknina: 48 g

Zloženie - Chia Shake Diet

Srvátkový proteín, Mliečny proteín, Čakanková vláknina, Mletá Chia semienka 10%, Slnečnicový lecitín, Steviolglykosidy, Prírodné vanilková aróma, Sukralóza, Guarová guma, vitamínové & Minerálne zmes: Vitamín C (kyselina askorbová), Vitamín A (retinyl acetát), Vitamín E (tokoferyl acetát), Vitamín D (cholekalciferol), Vitamín K (fylochinón), Vitamín B1 (tiamín hcl), Vitamín B2 (riboflavín), Vitamín B3 (nikotínamid), Vitamín B5 (panthothenan vápenatý), Vitamín B6 (pyridoxín hcl), vitamín B12 (kyanokobalamín), Vápnik (fosforečnan vápenatý), Sodík (chlorid sodný), Fosfor (fosforečnan draselný), Draslík (chlorid draselný), Železo (fumaran železnatý), Horčík (oxid horečnatý), Mangán (glukonát manganatý), Selén ( seleničitan sodný), Zinok (citrónan zinočnatý), Chróm (chlorid chromitý), meď (glukonát meďnatý), Jód (jodičnan draselný), Biotín, Kyselina listová.

Výživové údaje - Chia Shake Diet

Energetická hodnota: 1703 Kj / 407 Kcal
Tuky: 14 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 8 g
Sacharidy: 6 g
- z toho cukry: 4 g
Bielkoviny: 51 g
Vláknina: 18 g

Soľ: 0,5 g

Príprava a dávkovanie

Trvanlivé jedlo Satura a POKE je pripravené na konzumáciu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie uvedené na obale. V prípade Chia Shake Diet zmiešajte 1 odmerku (30 g) s 0,3 l mlieka. Obsah jedného vrecka Anapur (100 g) nasypete do shakera alebo mixéra, dolejete 0,5-0,6l vody a premiešajte.

Parametre a špecifikácia

Forma
Tekutina Hotovo!

Forma

Forma
Tekutina Hotovo!
Poznámka:
» Všetky zdravé balíčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Balíček alternatívnej stravy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Balíček alternativní stravy.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií