Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ sport

BELL Formula LED MIPS Mat Black

Zobraziť katalóg
BELL Formula LED MIPS Mat Black
Prilba na bicykel pánska dámska, MTB a cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, MIPS, 19 ventilačných otvorov, mips
Kód:  SPTgiro166nad Produktové číslo:  SPTgiro166nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BELL Formula LED MIPS Mat Black Predaj skončil

BELL Formula LED MIPS Mat Black

Vychutnávate si jazdu na bicykli v náročnejšom teréne? Potom je pre vás dôležité, mať tú správnu prilbu na bicykel, ktorá vás bude chrániť pri páde. Tento model sa svojím dizajnom hodí pre muža a ženu. Prilba na bike pasuje na hlavu s obvodom 59 cm a 60 cm a hmotnosť sa rovná 351 g. Prilba na bicykel BELL Formula LED MIPS Mat Black je vhodnou voľbou na jazdu na MTB bicykli, ale vziať si ju môžete aj na bežnú cestu. Prilba na bicykel BELL Formula LED MIPS Mat Black je ideálna na jazdu na cestnom či krosovom bicykli. Nezabudnite tiež dbať na certifikáciu prilby. Táto cyklo prilba disponuje certifikáciou typu CE EN 1078. Na väčšiu bezpečnosť má zabudovanú technológiu MIPS, ktorá v prípade pádu pohltí rotačné sily. Zapnutie cyklo helmy vám vďaka otočnému koliesku nebude robiť problém. Poteniu hlavy sa vyhnete vďaka tomu, že má prilba 19 ventilačných otvorov.

Podstatné parametre prilby na bicykel BELL Formula LED MIPS Mat Black

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Hodí sa pre muža a ženu
  • Na obvod hlavy: 59 cm a 60 cm
  • Hmotnosť prilby je 351 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB a cestná
  • Vyniká bezpečnostnou MIPS technológiou
  • Vnútri je prilba vybavená: Basic vypchávky
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Počet ventilačných otvorov: 19

Inovatívna technológia MIPS zaisťuje bezpečie vašej hlavy

Na vašej ochrane má zásluhu MIPS technológia, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Ak narazíte počas pádu na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia škrupine pohyb v klzkej vložke, čím sa znížia rotačné sily, ktoré môžu spôsobiť vážne zranenie mozgu. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale počas nárazu vám môže zachrániť život. Nezanedbateľnou výhodou tejto technológie je to, že táto technológia nemá vplyv na vzhľad a pohodlnosť prilby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BELL Formula LED MIPS Mat Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BELL Formula LED MIPS Mat Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BELL Formula LED MIPS Mat Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií