AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Bell Spark Mat Black

Zobraziť katalóg
Bell Spark Mat Black
5 4 hodnotení
Prilba na bicykel unisex, MTB a cestná, spôsob zapínania: otočné koliesko, In-mold, 13 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, hmotnosť 365g
Kód:  SPTbell025 Produktové číslo:  768686166181

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bell Spark Mat Black

Vychutnávate si jazdu na bicykli v náročnejšom teréne? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vám zaručí ochranu pri páde. Tento model sa svojím dizajnom hodí pre unisex. Prilba na bicykel skvelo sadne na hlavu s obvodom 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm a 61 cm a jej hmotnosť sa rovná 365 g. Prilba na bicykel Bell Spark Mat Black sa osvedčí pri jazde na horskom bicykli, ale dá sa využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel Bell Spark Mat Black je vhodná na cestné a krosové bicykle. Výber prilby by mal byť ovplyvnený aj tým, aké certifikácie získala. Tento druh prilby na bicykel prešiel certifikáciou typu EN 1078. Bezpečnostná technológia tohto modelu spočíva v In-mold. Jednoduché zapnutie helmy na bicykel vám zaručí prítomnosť otočného kolieska. Na zabránenie potenia hlavy má dizajn prilby 13 ventilačných otvorov. Na zabezpečenie komfortu a bezpečia je prilba vnútri vybavená vystužením.

Významné parametre prilby na bicykel Bell Spark Mat Black

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklo prilba
  • Navrhnutá pre unisex
  • Obvod: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm a 61 cm
  • Má hmotnosť 365 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB a cestná
  • Vnútri je prilba tvorená: Coolmax výstelky
  • Zapínanie prilby na bicykel: Otočné koliesko
  • Prilba s reflexnými prvkami
  • Počet ventilačných otvorov: 13
  • Veľkosť prilby na bicykel Bell: S/M
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bell Spark Mat Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BELL Spark Mat Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bell Spark Mat Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií