Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Berkley 4 box storer na nástrahy

Zobraziť katalóg
Berkley 4 box storer na nástrahy
Taška na nástrahy, na 4 boxy, ktoré sú súčasťou balenia, rozmery 28 x 19,5 x 18,5 cm
Kód:  RYB362 Produktové číslo:  28632256497
Berkley 4 box storer na nástrahy Predaj skončil

Berkley 4 box storer na nástrahy

Vybavte sa na rybársku výpravu a vezmite si so sebou všetky návnady, ktoré unesiete. Mohutná taška z dielne spoločnosti Berkley poskytuje dostatočný priestor na uloženie nielen potravy pre ryby. Taška nájde svoje uplatnenie aj na cestách na preslnenú pláž, na rodinných výletoch alebo pri kulturistickej príprave.

Kľúčové vlastnosti

• Široké možnosti využitia
• Použitý kvalitný materiál
• Dostatočné úložné priestory
• Vytvorí ideálne podmienky
• Popruhy uľahčia transport

Dostatočný priestor na všetky vaše potreby

Taška je vyrobená z pevného nylonu s označením 600D. Materiál je veľmi odolný, a tak umožňuje prenášať aj objemnejšie náklady. Štyri veľké vrecká poskytujú dostatočný priestor na uskladnenie veľkého množstva potravy alebo rybárskych návnad. Vďaka zipsom môže byť prenášaný náklad dobre uzavretý. Nič sa vám tak nevytratí. Vnútorný priestor vreciek je vyrobený z materiálu, ktorý absorbuje teplo a udrží tak vnútorný priestor chladný. Vo veľkom strednom vrecku nájdete štyri chladiace boxy, ktoré sú súčasťou balenia. Malé vrecká na stranách môžu byť využité na transport desiatej, háčikov alebo drobností, ako je napríklad telefón či peňaženka. Vďaka tomu sa vaše jedlo nepokazí, a vy sa tak nemusíte obávať o svoj obed, večeru alebo desiatu. Jednoduché popruhy zaručujú ľahké nosenie.

Parametre a špecifikácia

Typ
Prívlačová Hotovo!

Typ

Typ
Prívlačová Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Berkley 4 box storer na nástrahy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Berkley 4 box storer na nástrahy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Berkley 4 Box Storer csalikhoz.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií