Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Best Divers Yellow Dry Bag 40l

Zobraziť katalóg
Best Divers Yellow Dry Bag 40l
Vodotesná taška - s ramenným popruhom, objem 40l, rozmer 30x70cm, uzavretie preložením 3x hornej časti a dotiahnutím a zapnutím pomocou praciek
Kód:  SPTbz0010 Produktové číslo:  99111502
Best Divers Yellow Dry Bag 40l Predaj skončil

Best Divers Yellow Dry Bag 40l

Vodotesný vak Best Divers Yellow Dry Bag 40l je určený pre uskladnenie a následné udržanie vecí a cenností v suchu. Na svojich cestách ho využijú nielen vodáci, ale všetci, ktorí podnikajú outdoorové výlety, túry a aktivity. Best Divers Yellow Dry Bag je vyrobený z vysokopevnostného zváraného PVC, ktorý je vďaka svojej pevnosti vysoko odolný proti pretrhnutiu či poškodeniu. Vak sa uzatvára pomocou preloženia 3 × hornej časti a dotiahnutím a zapnutím praciek. Vaše veci tak zostanú v bezpečí dokonale vodotesného vaku a nehrozí im, že by prišli do kontaktu s vodou. Súčasťou vodotesného vaku je ramenný popruh pre jeho jednoduchšie prenášanie. Objem 40 l ponúka dostatok priestoru pre uloženie vašich vecí.

Kľúčové vlastnosti vodotesného vaku Best Divers Yellow Dry Bag 40l

  • Určený pre udržanie vecí a cenností v suchu
  • Best Divers Yellow Dry Bag je vyrobený z vysokopevnostného PVC
  • Uzatvára sa pomocou 3 × preloženia hornej časti, dotiahnutím a zapnutím praciek
  • Súčasťou vaku je ramenný popruh
  • Best Divers Yellow Dry Bag je určený nielen pre vodákov
  • Objem 40 l
  • Žlté vyhotovenie

Zabezpečí pre vaše veci bezpečie a sucho

Vodotesný vak Best Divers Yellow Dry Bag 40l oceníte nielen pri vodáckych výletoch, ale aj pri akejkoľvek inej outdoorovej aktivite, u ktorej hrozí nebezpečenstvo, že sa vaše veci poničia pri kontakte s vodou. Na vodotesný vak sa môžete spoľahnúť na 100%. Je pevný, odolný a dokonale vodotesný. Ak chcete mať záruku, že vaše veci a cennosti neprídu do kontaktu s vodou, vodotesný vak Best Divers Yellow Dry Bag je ideálnou voľbou.

Rozmer:
30 × 70 cm

Objem:
40 l

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Best Divers Yellow Dry Bag 40l.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií