Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BioLite CampStove

Zobraziť katalóg
BioLite CampStove
Kempingový varič produkujúci z ohňa energiu na nabíjanie mobilných zariadení cez USB
Kód:  BIL1001a1 Produktové číslo:  CampStove

BioLite CampStove

Patríte sa medzi milovníkov prírody, dlhých výletov a neuveriteľných zážitkov pod šírym nebom? Nebaví vás nosiť so sebou obrovské batohy plné dôležitých vecí na varenie a prežitie v prírode? S touto vychytávkou od spoločnosti BioLite získate ideálny prostriedok na uvarenie vody a zároveň nabíjanie vášho telefónu.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosná súprava na rýchle varenie
  • Jednoduché a rýchle zapálenie
  • Podporte oheň vzduchovým vetrákom
  • Regulujte silu plameňa
  • Pripravte si jedlo v priebehu niekoľkých minút
  • Dobíjajte zariadenie pomocou USB portu

Var, a pritom nabíjaj

Táto malá cestovná súprava s rozmermi 20,96 × 12,7 cm sa stane hitom každého táboriska. Súprava sa skladá z dvoch častí. Horák z oceľového materiálu a malý oranžový generátor dokážu vykúzliť výdatný plameň v priebehu niekoľkých minút. Postavte súpravu na jej tri pevné nožičky, nalámte suché drevo bez lístia a zapáľte oheň. Pomocou tlačidiel na generátore môžete regulovať množstvo vháňaného vzduchu, a tým aj výšku a intenzitu plameňa.

Po niekoľkých krátkych okamihoch strávených nad varením je prístroj pripravený prostredníctvom USB portu dobíjať vaše LED svietidlo alebo mobilný telefón. Už po 20 minútach dobíjania bude váš telefón iPhone pripravený až na 60 minút hovoru. Napríklad na uvarenie jedného hrnčeka čaju bude CampStove potrebovať menej ako päť minút a niekoľko málo gramov dreva. Určite vás prekvapí, ako málo vykurovacieho materiálu potrebuje zariadenie na fungovanie.

USB výstup: 2 W, Peak: 4 W @ 5 V

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Počet výstupov
1 Hotovo!
Farba
Oranžová, Strieborná Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
1 Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová, Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po jakou dobu bez přestávky můžu ve vařiči topit aniž by tošlo k nějakému poškození. Myslím tím, jestli třeba můžu topit 12 hodin v kuse, atd . děkuji

Diskusia a poradňa k BioLite CampStove
Príslušenstvo pre BioLite CampStove Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BioLite CampStove.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií