Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BioLite PowerLight

Zobraziť katalóg
BioLite PowerLight
Svietidlo prenosné s Li-Ion akumulátorom, stmievateľný režim, svietivosť až 250 Lm, USB výstup, 4400 mAh, doba svietenia až 72 hodín
Kód:  BIL1011b1 Produktové číslo:  PowerLight

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BioLite PowerLight

Praktické zariadenie nielen na cesty, ale aj na domáce využitie. Svietidlo BioLite PowerLight v sebe snúbi hneď 3 samostatne predávené prístroje. Prvý z nich predstavuje zabudovaná 360-stupňová lampa, ktorá bez najmenších problémov osvieti celé vaše okolie (250 lúmenov). Rovnako ako bežná lampa, aj svietidlo BioLite PowerLight disponuje praktickým držiakom na zavesenie na vetvu či iné vhodné miesto. Ak však v okolí nie je miesto, kam by ste svietidlo zavesili, nezúfajte. Vďaka primeranému tvaru je možné svietidlo postaviť napríklad na zem. Druhým prístrojom skrývajúcim sa vnútri BioLite PowerLight je zabudovaná baterka. Tá dokáže svietiť silou až 200 lúmenov. Posledným prístrojom, ktorý sa vnútri tohto štýlového zariadenia skrýva, je PowerBank. Svietidlo disponuje aj USB portom, prostredníctvom ktorého hravo dobijete váš mobilný telefón, prípadne tablet. V neposlednom rade oceníte aj fakt, že je svietidlo vybavené výkonnou 4 400 mAh batériou. O to, či budete mať dostatok energie na svietenie či na nabíjanie, si tak nemusíte robiť vôbec žiadne starosti.

Kľúčové vlastnosti

  • 3 v 1 (lampa, baterka, PowerBank)
  • Výkonná, dobíjacia, 4 400 mAh batéria
  • Vysoká svietivosť
  • Štýlový dizajn
  • Praktický držiak
  • Ľahká konštrukcia

Doplňujúce informácie:

Hmotnosť:
210 gramov

Rozmery:
5,64 × 13,39 × 2,92 cm

Vstupy/výstupy:
USB na nabíjanie externých zariadení
2,5 mm výstup
micro USB na nabíjanie svietidla

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BioLite PowerLight Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BioLite PowerLight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BioLite Powerlight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BioLite Powerlight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BioLite PowerLight.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií