AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Black Cat Bite Alarm Set 2 2+1

Zobraziť katalóg
Black Cat Bite Alarm Set 2 2+1
Sada signalizátorov – obsahuje 2 otrasové signalizátory 1 príposluch, hlásič sa pripevňuje priamo na prút, s akustickou i optickou signalizáciou záberu, nastaviteľný tón, hlasitosť a citlivosť, dosah prijímača: 50m
Kód:  JVR062300 Produktové číslo:  4029569182459
Black Cat Bite Alarm Set 2 2+1 Predaj skončil

Black Cat Bite Alarm Set 2 2+1

Všetko potrebné, čo potrebujete k tomu, aby ste sa mohli bez obáv vzdialiť od prútov alebo si pohodlne zdriemnuť pri nočnom love, vám poskytne súprava týchto citlivých hlásičov s príposluchom. Hlásiče sú do akcie vyzbrojené G-senzorom s nastaviteľnou úrovňou citlivosti. Reaguje teda veľmi dobre nielen na otras prútu, ale aj na silu a smer záberu. Nemusíte sa tak obávať falošných záberov spôsobených vetrom alebo pobrežnej vegetácie.

Kľúčové vlastnosti súpravy hlásičov Black Cat Alarm Set 2+1

  • Súprava 2 citlivých hlásičov a 1 príposluchu
  • G-senzor s nastaviteľnou úrovňou citlivosti
  • Dlhý dosah v závislosti od terénu
  • Akustický alarm, vibrácie aj svetelné diódy
  • Napájanie dvojicou AAA batérií
  • Už žiadne falošné zábery
  • Umožní vám zdriemnuť si počas nočného lovu

Čo hlásiče a príposluch Black Cat dokáže?

Hlásiče Black Cat Bite Alarm Set sú pre okamih záberu vybavené nielen hlasným alarmom, ale aj vibráciami a dobre viditeľnou svetelnou diódou. Úroveň citlivosti hlásiča si nastavíte ľahko a to jednoduchým stlačením príslušného tlačidla. Samotná inštalácia na prút je tiež veľmi jednoduchá a slúži k ním účelný a jednoduchý klip. Každý hlásič je potreba napájať z dvoch AAA batérií (nie sú súčasťou balenia).

Rovnako ako hlásiče, aj odposluch je vybavený akustickým signálom záberu, vibráciami aj svetelnou diódou. Môžete ho mať vo vrecku, nechať ležať či visieť v bivaku alebo pripnúť k opasku. V závislosti na členitosti terénu má spoľahlivý dosah až 50 metrov. Vďaka tomu si môžete v bivaku počas noci dopriať pohodlný spánok a vyčkať na záber v závetrí. K odpočúvaniu môžete naraz pripojiť až 4 hlásiče a o ich napájanie sa stará 9 V batéria (tiež nie je súčasťou). Celá súprava je dodávaná v praktickom transportnom kufríku, ktorý túto citlivú elektroniku počas cesty na lovné miesto spoľahlivo ochráni.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black Cat Bite Alarm Set 2 2+1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií