AP+ nový vizuál Aplikace

Bliz Edge JR

Zobraziť katalóg
Bliz Edge JR
Lyžiarske okuliare – OTG úprava na nosenie na dioptrických okuliaroch, výborný výhľad, dvojité sklá, úprava proti zahmlievaniu, dve vrstvy peny s flísom, 100% UV filter
Kód:  SPTbo014nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bliz Edge JR

Spríjemnite svojim deťom každú minútu na svahu kvalitnými lyžiarskymi okuliarmi značky Bliz Edge JR vďaka vlastnostiam, ktoré ponúkajú. Dvojité odvetrávané zrkadlové talianska sklá majú úpravu proti zahmlievaniu, zároveň zaručujú dokonalý výhľad. Súčasťou okuliarov je acetátový zorník s úpravou proti zahmlievaniu, vonkajší polykarbonátový zorník je nerozbitný a preto vám zaručí najlepšiu ochranu. Zahmlievaniu tiež bráni odvetrávací rámik, ktorý reguluje prúdenie vzduchu vo vnútri okuliarov. Látkové púzdro z mikrovlákna je možné použiť na čistenie zorníkov. Tieto okuliare spĺňajú CE directive: 89/686/EEC & European štandard: EN 174: 2001.

Kľúčové vlastnosti detských lyžiarskych okuliarov Bliz Edge JR

  • Dvojité odvetrávané zrkadlové sklá poskytujú dokonalý výhľad
  • Polykarbonátový zorník je nerozbitný
  • Odvetrávací rámik zabraňuje zahmlievaniu
  • Lyžiarske okuliare Bliz Edge zaručujú 100 % ochranu proti UVA a UVB
  • Okuliare majú ochranu proti poškriabaniu

Komfort detských lyžiarskych okuliarov Bliz Edge JR

Vďaka flexibilnému uchyteniu pásiku sa okuliare dokonale prispôsobia tvaru lyžiarskej prilby. Dvojvrstvová pena poskytuje vynikajúci komfort. Na vnútornej strane okuliarov je tiež trojvrstvový molitan, ktorý umožňuje pohodlné usadenie okuliarov. Vďaka technológii OTG a dômyselne ukrytým rámikom sa môžu tieto okuliare používať spoločne s tými dioptrickými. 40 milimetrový pásik na dvojbodové sťahovanie potiahnutý vnútri silikónom zabraňuje nechcenému skĺznutiu a strate okuliarov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bliz Edge JR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bliz Edge JR.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií