AlzaBoxy Q1 PET

Bo Camp Pan set Explorer 4-piece

Zobraziť katalóg
Bo Camp Pan set Explorer 4-piece
4,0 1 hodnotení
Kempingový riad – materiál: hliník, počet kusov v sade: 4, typ riadu v sade: hrniec, vhodné do umývačky
Kód:  BCPa07 Produktové číslo:  8712013002415

Bo Camp Pan set Explorer 4-piece

Súprava riadu Bo-Camp Pan set Explorer predstavuje kompletnú 4-dielnu kolekciu ľahkého a ľahko prenosného riadu na varenie v prírode. Kempingový riad pochádza z dielne Bo-Camp – skúseného špecialistu na výrobu kvalitných kempingových a dovolenkových produktov, ktoré sa vyznačujú kompaktnosťou, nízkou hmotnosťou a premyslenými praktickými detailmi. Súprava troch hrncov s pokrievkou a jednej panvice je vyrobená z tvrdeného eloxovaného hliníka, ktorý vydrží veľmi vysoké teploty. Riad teda môžete bez obáv použiť aj v kombinácii s benzínovými horákmi, alebo na priamom táborovom ohni. Vďaka sklopným silikónovým rukovätiam môžete súpravu poskladať do praktického kompaktného balíčka a jednoducho transportovať.


Kľúčové vlastnosti kempingového riadu Bo-Camp Cookware set Explorer

  • Ľahký kempingový riad Bo-Camp obsahujúci 3 hrnce s pokrievkou a 1 panvicu
  • Hrnce majú objem 1,1, 1,6 a 2,5 l
  • Riad je vyrobený z robustného tvrdeného hliníka odolného proti vysokým teplotám
  • Každá nádoba je vybavená žiaruvzdornou silikónovou rukoväťou
  • Rukoväti môžete po použití ľahko sklopiť a tak súpravu zložiť do malého kompaktného celku vhodného na skladovanie aj prevoz
  • Súprava riadu značky Bo-camp je dokonalá na vonkajšie použitie
  • Vhodná na všetky zdroje tepla (plynové, keramické, elektrické, na benzínové horáky i na priamy oheň)
  • Súčasťou balenia je obal na súpravu kempingového riadu Bo-Camp
  • Farebné vyhotovenie súpravy je sivo-červené

Bo-Camp – značka turistického vybavenia, ktorá vie, čo robí

Holandská značka Bo-Camp sa zameriava na outdoorové vybavenie navrhnuté samotnými dobrodruhmi, ktorí dobre vedia, ako to pri kempovaní chodí. Vízia, ktorú sa snaží Bo-Camp nasledovať, je rovnaké pohodlie ako doma, nech ste kdekoľvek na cestách, či výlete do prírody. Pre Bo-Camp je dôležitá kvalita a neustále zlepšovanie existujúcich produktov, ďalej ľahké skladovanie výrobkov a napriek tomu maximálne pohodlie cestovateľov. Pod značkou Bo-Camp nájdete širokú škálu vybavenia, z ktorého si budete môcť vyberať presne podľa predstáv vašej plánovanej dovolenky. Chcete luxusné kempingové stoličky, pohodlný spací vak, alebo kompaktnú súpravu riadu? U Bo-Camp si vyberiete od cestovného nábytku cez stravovacie súpravy až po vybavenie na stanovanie.


Varenie v prírode na táborovom ohni? S Bo-Camp je to možné.

Ak vyrážate na dovolenku s rodinou, či na výlet s priateľmi, súprava 4 ks kempingových hrncov Bo-Camp Cookware set Explorer sa vám pri vašom dobrodružstve určite zíde. Ide o súpravu troch hrncov rôznych veľkostí vybavených pokrievkou a jednej panvice, ktorá vydrží veľmi vysoké teploty vďaka tomu, že je vyrobená z tvrdeného hliníka. Vďaka tomuto odolnému materiálu má kuchynské náčinie vysokú pevnosť, ale pritom si zachováva nízku hmotnosť a dobrú vodivosť tepla. Navyše hrnce aj panvicu budete môcť používať ako v kombinácii s elektrickými, plynovými, benzínovými, alebo keramickými sporákmi, tak aj priamo na vašom táborovom ohni.

Skladacie rukoväti pre maximálnu kompaktnosť kempingového riadu Bo-Camp Cookware set Explorer

Hovoríte si, ako je možné brať so sebou na výlet takú kuchynskú výbavu a napriek tomu ísť „na ľahko“? Okrem toho, že eloxovaný hliník, z ktorého hrnce aj panvica Bo-Camp Cookware set Explorer sú je veľmi ľahký, k ich ľahkému uskladneniu prispievajú aj silikónové rukoväti. Tie vás potešia svojou tepelnou odolnosťou, takže o ne ani pri varení na priamom ohni nemusíte mať obavy a zároveň sa dajú sklopiť, a preto hrnce Bo-Camp nezaberú veľa miesta. S týmito skladacími držadlami budete zároveň schopní vložiť všetky hrnce do seba, až vznikne malý kompaktný balíček Bo-Camp Cookware set Explorer, s ideálnymi rozmermi na prevoz, či skladovanie. Tieto tri hrnce s pokrievkou a panvičkou sú ideálnou súpravou pre dve až štyri osoby.

Súprava Bo-Camp Cookware set Explorer obsahuje:

  • 1× hrniec s objemom 2,5 l (priemer 15,5 cm, výška 8,5 cm)
  • 1× hrniec s objemom 1,6 l (priemer 13,5 cm, výška 7,5 cm)
  • 1× hrniec s objemom 1,1 l (priemer 7,5 cm, výška 10,5 cm)
  • 1× panvica (priemer 18,5 cm, výška 4,5 cm)
  • 1× textilný obal na skladovanie a jednoduchý transport súpravy riadu

Parametre a špecifikácia

Obsah sady
Hrniec Hotovo!
Materiál riadu
Hliník Hotovo!
Počet kusov v súprave
4 Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky Hotovo!

Vlastnosti

Obsah sady
Hrniec Hotovo!
Materiál riadu
Hliník Hotovo!
Počet kusov v súprave
4 Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bo Camp Pan set Explorer 4-piece Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo-Camp Cookware set Explorer 4 pcs Hard anodized ALU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bo-Camp Cookware Explorer szett, 4 pdb Hard anodizált ALU.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií