AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bo-Camp Service 100 % Melamine 16 pieces White/Blue/Grey

Zobraziť katalóg
Bo-Camp Service 100 % Melamine 16 pieces White/Blue/Grey
5 1 hodnotení
Kempingový riad – materiál: melamín, počet kusov v sade: 16, typ riadu v sade: hrnček, miska a tanier, vhodné do umývačky
Kód:  BCPa108 Produktové číslo:  8712013811000
Bo-Camp Service 100 % Melamine 16 pieces White/Blue/Grey Predaj skončil

Bo-Camp Service 100 % Melamine 16 pieces White/Blue/Grey

Riad Bo-Camp Service 100% Melamine využijete pri kempovaní, stanovaní, pri ďalších typoch outdoorových výprav i na chate. Moderná 16-dielna súprava s decentným vzorom obsahuje 4 veľké taniere, 4 malé taniere, 4 misky a 4 hrnčeky, takže všetko na pohodlné stolovanie pre 4 osoby. Riad je vyrobený zo 100 % melamínu, vďaka čomu je veľmi ľahký, odolný proti poškriabaniu i rozbitiu. V prípade, že ju máte k dispozícii, môžete riad umývať aj v umývačke riadu. S pomocou Bo-Camp Service 100 % Melamine si tak budete môcť štýlovo vychutnať lahodné pokrmy a nápoje aj na vašich výletoch a výpravách.


Kľúčové vlastnosti kempingového riadu Bo-Camp Service 100 % Melamine 16 pieces White/Blue/Grey

  • Súprava 16 dielov cestovného riadu pre 4 osoby s decentným vzorom vo farbách bielej, sivej a modrej
  • Obsahuje 4 veľké taniere, 4 malé taniere, 4 misky a 4 hrnčeky
  • Riad je vyrobený zo 100 % melamínu
  • Tento materiál zaručuje, že riad je odolný proti poškriabaniu aj rozbitiu a zároveň je veľmi ľahký
  • Riad Bo-Camp môžete umývať v umývačke riadu

Bo-Camp – značka turistického vybavenia, ktorá vie, čo robí

Holandská značka Bo-Camp sa zameriava na outdoorové vybavenie navrhnuté samotnými dobrodruhmi, ktorí dobre vedia, ako to pri kempovaní chodí. Vízia, ktorú sa snaží Bo-Camp nasledovať, je rovnaké pohodlie ako doma, nech ste kdekoľvek na cestách, či výlete do prírody. Pre Bo-Camp je dôležitá kvalita a neustále zlepšovanie existujúcich produktov, ďalej ľahké skladovanie výrobkov a napriek tomu maximálne pohodlie cestovateľov. Pod značkou Bo-Camp nájdete širokú škálu vybavenia, z ktorého si budete môcť vyberať presne podľa predstáv vašej plánovanej dovolenky. Chcete luxusné kempingové stoličky, pohodlný spací vak, alebo kompaktnú súpravu riadu? U Bo-Camp si vyberiete od cestovného nábytku cez stravovacie súpravy až po vybavenie na stanovanie.


Kultúra stolovania i na výlete, či v kempingu s riadom Bo-Camp Service 100 % Melamine 16 ks

Či už idete na dovolenku s rodinou, alebo na výlet s priateľmi, môžete sa vyhnúť stravovaniu z jednorazového riadu vďaka tejto odolnej, 16-dielnej súprave riadu Service 100 % Melamine od Bo-Camp. S opakovane použiteľným riadom bude vaše cestovanie ekologické a ušetríte aj peniaze za dokupovanie tácok a téglikov z dnes tak veľmi kritizovaného jednorazového plastu. Vaše obedy, či večere pri stane nadobudnú kultúru kvalitného stolovania až pre 4 osoby, pretože môžete využiť 4 veľké taniere, 4 malé, ďalej 4 misky (napríklad na polievku) a 4 hrnčeky. Vaše raňajky v kempingu sa tak môžu zmeniť aj na kultúrny zážitok.


100 % melamín – ľahký a prenosný a pritom veľmi odolný riad

16-dielna súprava riadu Bo-Camp Service 100 % Melamine vám poslúži veľmi dobre a dlho vďaka svojmu jedinečnému zloženiu, 100 % melamínu. Tento materiál je ako stvorený na využitie na cestovný riad, pretože je odolný proti poškriabaniu aj rozbitiu a zároveň sa vyznačuje nízkou hmotnosťou, takže ani nepocítite, že si v batohu nesiete na výlet výbavu na plnohodnotné kultivované stravovanie. Navyše riad Bo-Camp Service 100 % Melamine vyzerá aj veľmi pekne vďaka svojmu decentnému, bielo-modro-sivému vzoru. A ak budete mať k dispozícii umývačku, dokonca aj v nej môžete tento riad nechať umývať a nič sa mu nestane.


Parametre a špecifikácia

Obsah sady
Hrnček, Tanier, Miska Hotovo!
Materiál riadu
Melamín Hotovo!
Počet kusov v súprave
16 Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky Hotovo!

Vlastnosti

Obsah sady
Hrnček, Tanier, Miska Hotovo!
Materiál riadu
Melamín Hotovo!
Počet kusov v súprave
16 Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak jsou prosím velké hrnky?

Lze jak do myčky tak asi i do mikrovlnky?

Diskusia a poradňa k Bo-Camp Service 100 % Melamine 16 pieces White/Blue/Grey
Príslušenstvo pre Bo-Camp Service 100 % Melamine 16 pieces White/Blue/Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo-Camp Service 100% Melamine 16 pieces White/Blue/Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bo-Camp Service 100% Melamine 16 pieces White/Blue/Grey.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií