AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 pcs

Zobraziť katalóg
Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 pcs
5 1 hodnotení
Pohár – 2-dielna sada, materiál: plast, obsahuje sadu pohárov na víno
Kód:  BCPa97 Produktové číslo:  8712013014425
Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 pcs Predaj skončil

Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 pcs

Riad Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 ks využijete pri kempovaní, stanovaní a pri ďalších typoch outdoorových výprav. Je vhodný aj na využitie pri bazéne, aby ste sa vyhli nebezpečenstvu poranenia črepmi. Táto praktická súprava obsahuje 2 poháre na víno. Kempingový riad je vyrobený z vysoko kvalitného polykarbonátu a je vhodný najmä na víno. Objem jedného pohára je 300 ml.


Kľúčové vlastnosti kempingového riadu Bo-Camp Wine glass Polycarbonate

  • Praktická kempingová súprava dvoch pohárov na víno
  • Objem jedného pohára je 300 ml
  • Poháre sú vyrobené zo 100 % polykarbonátu, ktorý je odolný proti poškriabaniu, veľmi ľahký a takmer nerozbitný
  • Riad Bo-Camp Wine glass Polycarbonate so širokým spektrom využitia ako na cestách, tak napríklad pri bazéne
  • Poháre je možné umývať aj v umývačke riadu
  • Výška jedného pohára je 18,8 cm a jeho priemer 7,8 cm
  • Priehľadný farebný variant

Bo-Camp – značka turistického vybavenia, ktorá vie, čo robí

Holandská značka Bo-Camp sa zameriava na outdoorové vybavenie navrhnuté samotnými dobrodruhmi, ktorí dobre vedia, ako to pri kempovaní chodí. Vízia, ktorú sa snaží Bo-Camp nasledovať, je rovnaké pohodlie ako doma, nech ste kdekoľvek na cestách, či výlete do prírody. Pre Bo-Camp je dôležitá kvalita a neustále zlepšovanie existujúcich produktov, ďalej ľahké skladovanie výrobkov a napriek tomu maximálne pohodlie cestovateľov. Pod značkou Bo-Camp nájdete širokú škálu vybavenia, z ktorého si budete môcť vyberať presne podľa predstáv vašej plánovanej dovolenky. Chcete luxusné kempingové stoličky, pohodlný spací vak, alebo kompaktnú súpravu riadu? U Bo-Camp si vyberiete od cestovného nábytku cez stravovacie súpravy až po vybavenie na stanovanie.


Široká škála využitia pohárov Bo-Camp Wine glass Polycarbonate

Ak vyrážate na dovolenku v prírode so svojím partnerom, alebo na výlet s priateľkou, môžu sa vám tieto dva poháre na víno Bo-Camp zísť. Nie je nad to oddýchnuť si po náročnom dni preskúmavania neznámej krajiny pri poháriku vína. A to predsa nie je vhodné piť z téglika! Možnosť občerstviť sa kultúrnym spôsobom priamo z pohárov to určených vám ponúka súprava dvoch pohárov Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 pcs. Využiť sa dajú aj pri bazéne, kde by vám pri použití klasických pohárov mohlo hroziť nebezpečenstvo poranenia črepmi.

Poháre na víno Bo-Camp sú takmer nerozbitné

Súprava dvoch pohárov na víno je vyrobená zo 100 % polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký a zároveň skladný a napriek tomu odolný proti poškriabaniu; celkovo je vlastne takmer nerozbitný. Už sa pri cestovaní nemusíte obávať, či váš riad dorazí do konečnej destinácie v poriadku a v jednom kuse. Dokonca ani nebude problém poháre umývať v umývačke riadu, súprava Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 pcs vydrží všetko. Jeden pohár má objem 300 ml a svojím dizajnom je predurčený na využitie na víno. Napriek tomu sa pri využití pohárov fantázii medze nekladú a môžete v nich podávať akýkoľvek nápoj.


Parametre a špecifikácia

Materiál riadu
Plast Hotovo!
Počet kusov v súprave
2 Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky Hotovo!

Vlastnosti

Materiál riadu
Plast Hotovo!
Počet kusov v súprave
2 Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 pcs. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bo-Camp Wine Glass Polycarbonate 2 pcs.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií