AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bodysonic BS MG06

Zobraziť katalóg
Bodysonic BS MG06
5 6 hodnotení
Masážna pištoľ – počet hlavíc: 4, počet rýchlostí: 6, amplitúda: 10 mm, výdrž batérie 4 h, hmotnosť 950g
Kód:  SPTbod004 Produktové číslo:  8595584234450

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bodysonic BS MG06

Masážna pištoľ Bodysonic BS MG06 čierna predstavuje perfektnú pomôcku pre fyzioterapeutov, rekreačných aj profesionálnych športovcov, pretože pomáha zmierniť svalové napätie a stuhnutosť, zvyšuje rozsah pohybu a súčasne zlepšuje cirkuláciu a prietok krvi. Použitie masážnej pištole je veľmi jednoduché a vhodné ako pred športovým výkonom ako metóda pretiahnutia, tak aj po ňom, pretože regeneruje svaly, zmierňuje kŕče vzniknuté intenzívnou fyzickou aktivitou, znižuje tvorbu kyseliny mliečnej a tiež prispieva k jej vylúčeniu. Masážnu pištoľ Bodysonic BS MG06 môžete využívať aj v prípade zranenia – urýchľuje proces rehabilitácie.


Kľúčové vlastnosti masážnej pištole Bodysonic BS MG06

  • Masážna pištoľ v modernom a zároveň ergonomickom dizajne
  • Vhodná pre fyzioterapeutov, rekreačných aj profesionálnych športovcov
  • Zmierňuje svalové napätie a stuhnutosť
  • Regeneruje svaly po športovom výkone
  • Urýchľuje zahriatie svalov pred fyzickým výkonom
  • Zvyšuje rozsah pohybu a zlepšuje prietok krvi
  • Komfortné používanie umožní nízka hmotnosť
  • Súčasťou pištole Bodysonic BS MG06 sú 4 vymeniteľné aplikačné hlavice
  • Vysoko výkonný bezkefový motor s tichým chodom
  • Možnosť voľby zo 6 úrovní rýchlosti a intenzity v rozsahu 1 200 – 3 200 rázov za minútu
  • Bodysonic BS MG06 je napájaná 24 V Li-ion batériou s až 4-hodinovou výdržou
  • Masážna pištoľ disponuje LCD displejom



Jednoduchý spôsob, ako sa zbaviť bolesti

Po náročnom športovom výkone väčšinu ľudí postihne menej príjemná svalová bolesť. S tou sa však môžete jednoducho vysporiadať vďaka tejto inovatívnej masážnej pištoli Bodysonic BS MG06, ktorej používanie je jednoduché a intuitívne. Stačí len prístroj zapnúť a priložiť k miestu, ktoré vás bolí. Všetku ostatnú prácu si vezme na starosť pištoľ Bodysonic BS MG06.

Všetko si navolíte podľa seba

Masážna pištoľ Bodysonic BS MG06 funguje takým spôsobom, že vysiela priame impulzy rovno do svalu. Samotnú rýchlosť impulzov pištole si môžete navoliť sami podľa vlastného pocitu. Vybrať si pritom môžete zo 6 úrovní rýchlosti a nastaviť možno tiež intenzitu v rozsahu 1 200 – 3 200 rázov za minútu. Takto sa vďaka masážnej pištoli Bodysonic BS MG06 rýchlo zbavíte ako svalovej únavy a zatuhnutia, tak aj znížite množstvo kyseliny mliečnej, ktorá vo svale spôsobuje nepríjemné pálenie a bolestivosť.

Bodysonic BS MG06 vašim svalom uľaví

Vykonávaním uvoľňujúcich procedúr s vibračnou masážnou pištoľou Bodysonic BS MG06 sa zvýši prietok krvi do svalového tkaniva, takže budú zmiernené zápaly, svalové napätie alebo eliminované svalové uzly po namáhavom tréningu. Motor masážneho zariadenia je bezkefový, ultra tichý a vysoko výkonný. Prevádzku masážnej pištole Bodysonic BS MG06 umožňuje 24 V Li-ion batéria s dlhou životnosťou s kapacitou 2 500 mAh, ktorá na jedno nabitie vydrží až 4 hodiny v prevádzke. Túto masážnu pištoľ MG06 tak využijú nielen športovci, tréneri alebo fyzioterapeuti, ale aj amatérski nadšenci.

Masážna pištoľ Bodysonic akurát padne do ruky

Dizajn masážnej pištole Bodysonic BS MG06 bol navrhnutý v snahe skombinovať eleganciu a ergonómiu, zároveň maximálnu funkčnosť a pohodlnosť použitia. Pištoľ presne padne do ruky. K tomu navyše zaistí komfortné používanie pištole Bodysonic BS MG06 jej nízka hmotnosť. Navyše máte o dôležitých údajoch prehľad na vstavanom LCD displeji.

Chodiť k masérovi už nebude potrebné

Rýchlosť, s akou dokáže masážna pištoľ Bodysonic BS MG06 pracovať, je doslova inovatívna. Jednoznačná úspora času napríklad dokazuje, že zatiaľ čo by ste strávili 30 minút u profesionálneho maséra, rovnaký efekt vám masážna pištoľ MG06 navodí len za 5 minút! Práve vďaka tomuto šetreniu času sa Bodysonic BS MG06 perfektne hodí napr. pre športovcov s presne daným športovým plánom. Stačí chvíľka a svaly zase môžu výkonne pracovať.

Výmenné hlavice pre maximálne využitie pištole Bodysonic BS MG06

Ak budete používať masážnu pištoľ Bodysonic BS MG06, výrazne pomôžete regenerácii svojho tela po tréningu a zároveň urýchlite zahriatie svalov pred športovou aktivitou. Navyše celkovo zlepšíte svoju svalovú koordináciu, mobilitu a uvoľníte spúšťacie body svalov. Jej súčasťou sú totiž 4 vymeniteľné aplikačné hlavice. S masážnou pištoľou Bodysonic BS MG06 môžete takto nahradiť každodenné preťahovanie a predchádzať tak poraneniu pri športe.



Parametre a špecifikácia

Druh masáže
Poklepová masáž Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Funkcie
Displej, Nastavenie intenzity, Vymeniteľné nadstavce Hotovo!
Počet hlavíc
4 Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!

Typ masáže

Druh masáže
Poklepová masáž Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Na batérie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Displej, Nastavenie intenzity, Vymeniteľné nadstavce Hotovo!

Funkcie

Počet hlavíc
4 Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!

Vlastnosti

Amplitúda
10 mm Hotovo!
Výdrž
4 h Hotovo!
Hmotnosť
950 g Hotovo!

Batéria a nabíjanie

Kapacita batérie
2 600 mAh Hotovo!
Doba nabíjania
2 h Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž, Uvoľnenie bolesti Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž, Uvoľnenie bolesti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí i kufřík/obal?

Nabijí se přes USB-C? Nebo nějaké vlastní řešení?

Diskusia a poradňa k Bodysonic BS MG06
Príslušenstvo pre Bodysonic BS MG06 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bodysonic BS MG06 light. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bodysonic BS MG06.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií