AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Bollé Carve

Zobraziť katalóg
Bollé Carve
5 1 hodnotení
Lyžiarske okuliare – dvojité zrkadlové sklá, úprava proti zahmlievaniu, vetraný rám, dve vrstvy peny, kategória slnečného filtra: 2, 100% UV filter
Kód:  SPTbo047nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bollé Carve

Lyžiarske okuliare s tradíciou, to sú okuliare Bollé. Taliansky výrobca, ktorý sa vývoju lyžiarskych okuliarov venuje od roku 1960 ponúka bezkonkurenčnú kvalitu, komfort a ochranu. Vďaka tomu sú okuliare Bollé populárne nielen medzi športovcami, ale aj ozbrojenými zložkami mnohých krajín sveta. Bollé Carve sú ideálne na priame slnko i do zhoršených svetelných podmienok vďaka dvojitému priezoru VERMILLON GUN potiahnutému antireflexnou kovovou vrstvou, ktorá odstraňuje efekt difúzneho odrážania svetla a samozrejme je vybavená aj drobnými otvormi pre vetranie, vrstvou proti zahmlievaniu a ochranou proti poškriabaniu. Komfort zvyšuje rám s distančnou penou dvojitej vrstvy. Svojimi rozmermi sú okuliare Carve vhodné pre stredne veľkú a veľkú tvár. Samozrejmosťou je UV ochrana s UVA a UVB filtrom a kompatibilita s helmou.

Kľúčové vlastnosti Bollé Carve

  • Kvalita overená mnohoročnou tradíciou značky Bollé
  • Bollé Carve sú vybavené antireflexným zorníkom VERMILLON GUN
  • Perfektné zorné pole bez efektu difúzneho odrážania svetla
  • Ochrana pred zahmlením P-80 a poškriabaním Carbo Glass
  • Patentovanej technológia zvyšujúca vaše pohodlie
  • UV ochranné filtre UVA a UVB
  • Kompatibilita s helmou

Technológia pre váš komfort

Bollé Carve nie sú len okuliare na lyže alebo snowboard. Sú dôkazom, že aj jednoduché veci sa dajú navrhnúť s dôrazom na najlepší možný výsledok. O kvalitu výhľadu sa postará konštrukcia so zorným poľom v rozsahu 180° zabraňujúci slepým uhlom. Samotný zorník VERMILLON GUN je vybavený protizahmlievacou vrstvou P-80, ktorá vytvára disperziu vodných molekúl na povrchu a bráni ich vrstveniu. Ochrana pred poškriabaním Carbo Glass zabezpečí, že váš výhľad bude po dlhú dobu jasný bez škrabancov. Pohodlie pri nosení navyše prispieva špeciálne navrhnutá distančná pena po obvode rámu a vďaka niekoľkým stupňom tuhosti zaistí, že okuliare netlačia na tvári, ale zároveň skvele sedia.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bollé Carve Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bollé Carve.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií