Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bollé Messenger Standart

Zobraziť katalóg
Bollé Messenger Standart
Prilba na bicykel – mestská – vyvinutá špeciálne do mestskej premávky, moderná, elegantná, vysoká bezpečnosť, nízka hmotnosť, bezpečnostný QR kód
Kód:  SPTboll001NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bollé Messenger Standart

Cyklistická prilba Bollé Messenger Standard bola vyvinutá špeciálne pre použitie v meste. Vďaka svojej nízkej hmotnosti a radu vychytávok je obľúbená medzi náročnými cyklistmi. Vyššiu bezpečnosť v horších svetelných podmienkach zabezpečuje zadné LED svetlo (svietenie, blikanie), ktoré sa dá vybrať. Patentovaný Clik-to-Fit systém vám umožní jednoducho nastaviť potrebnú veľkosť. Na bočnej časti prilby je špeciálny QR Code, kam môžete zadať dôležité informácie pre prípad nehody. Prilba je vybavená aj úchytom pre upevnenie cyklistických okuliarov od značky Bollé.

Hlavné prednosti prilby na bicykel Bollé Messenger Standart

  • LED osvetlenie pre vyššiu bezpečnosť
  • QR kód s dôležitými údajmi
  • Jednoduché nastavenie veľkosti
  • Hmotnosť prilby Bollé je len 270 gramov
  • Úchyt pre slnečné okuliare

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bollé Messenger Standart Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bollé Messenger Standart. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bollé Messenger Standart.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií