AlzaPlus+ sport PET

Brunox GIFT BOX CYKLO

Zobraziť katalóg
Brunox GIFT BOX CYKLO
Mazivo –
Kód:  SPT12459 Produktové číslo:  3076 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brunox GIFT BOX CYKLO


Darčeková súprava Brunox GIFT BOX CYKLO je určená predovšetkým pre tých, ktorí chcú dopriať svojmu bicyklu maximálnu starostlivosť. Táto súprava v elegantnom plastovom kufríku obsahuje nasledujúce produkty:

Brunox TOPKETT – mazivo na reťaze 100 ml

Brunox TOPKETT je mazací prípravok s dlhodobým účinkom, ktorý poskytuje ochranu proti korózii a môže byť nasadený takmer kdekoľvek. Po jeho aplikácii vzniká kompaktný a nevysychajúci ochranný film odolný voči korózii. Jeho účinok je stabilný aj pri enormnom tlaku na plochu, a to až na dobu 12 – 18 mesiacov. Brunox TOPKETT využijete pri mazaní náhonov, reťazí, lanovodov, vodiacich koľajníc, strojov, presného náradia, polotovarov a množstva ďalších zariadení a výrobkov

  • Objem: 100 ml
  • Ochrana proti korózii
  • Vysoká odolnosť, nezmýva sa
  • Odolný aj proti slanej vode

Mazivo Brunox TOP LOCK 100 ml

Brunox TOP LOCK je sprej, ktorý je určený na údržbu zamykacích systémov, kovania okien a dverí. S týmto prípravkom rozchodíte každý zámok, uvoľní aj tú najodolnejšiu hrdzu a usadeniny. S nečistotami si poradí aj bez toho, aby poškodil lak, gumu, plast, drevo alebo kožu. Ide tiež o ideálny prípravok na ošetrenie hliníka, mosadze a medi – okamžite a trvalo neutralizuje odtlačky prstov. Vďaka svojej viskozite dokáže preniknúť aj do jemných vlasových trhlín. Mazací účinok Brunox Top Lock je garantovaný až do teploty -54 °C.

  • Zaručuje najlepšie kapilárne pôsobenie a výdatnosť
  • Vytesňuje vodu a chráni pred vlhkosťou
  • Chráni pred agresívnymi vplyvmi ako je kyslé ovzdušie a dymové splodiny
  • Spoľahlivo chráni proti korózii

Čistiaci a konzervačný prostriedok Brunox Deo 100 ml

Brunox DEO Spray je určený na servis predných a zadných tlmičov a pružín. Vďaka jeho zloženiu udržuje tesnenie pružné a predovšetkým naplno funkčné. Taktiež sa stará a chráni tlmiace kĺbové spojenia a nastavovacie skrutky, ktoré udržuje ľahko pohyblivé, čistí a konzervuje taniere, vonkajšie a vnútorné časti tlmičov.

  • Udržuje tesniace krúžky správne nakonzervované a pritom na seba nelepí prach
  • Optimálne podmienky na lepší výkon
  • Objem: 100 ml
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brunox GIFT BOX CYKLO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brunox GIFT BOX CYKLO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brunox GIFT BOX CYKLO.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií