AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Burley Encore

Zobraziť katalóg
Burley Encore
Vozík – detský, až dvojmiestny, čalúnené sedačky, nastaviteľný sklon opierky chrbta, sieťka proti hmyzu, nepremokavý priehľadný poťah, nosnosť 45kg
Kód:  SPTif1364 Produktové číslo:  840840008916

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Burley Encore

Chcete vziať svoje ratolesti na cyklistický výlet? S vozíkom od spoločnosti Burley nie je nič jednoduchšie. Ide o naozaj prepracovaný dopravný prostriedok umožňujúci prevoz aj dvoch detí naraz, a to v úplnom bezpečí. Vozík zaistí pohodlie ako im, tak aj vám. Určený je primárne pre tých, ktorí budú aktívne a často využívať tento cyklovozík, ale pritom nepotrebujú všetky vymoženosti vozíku D`Lite či Cub.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedno- až dvojmiestny
  • Čalúnené sedáky a popruhy
  • Jednoducho nastaviteľný sklon opierky – veľmi pohodlné pre deti, keď spia
  • Priestor na helmu v operadle – dieťa sedí v prirodzenej polohe aj s helmou na hlave
  • Sieťka proti hmyzu, nepremokavý priehľadný rolovateľný poťah
  • Úložný priestor prístupný zozadu, vrecká na drobnosti vo vnútri
  • Zložiteľný v priebehu minúty, bez použitia náradia

Bezpečie predovšetkým

Priestorová konštrukcia vozíka je navrhnutá s dôrazom na maximálnu bezpečnosť a integritu celého celku. Iste oceníte aj preklápacie držadlo slúžiace za jazdy ako dodatočná bezpečnostná výstuha. Ochranu detí vo vozíku zaisťujú päťbodové bezpečnostné pásy a batoľatá môžete voziť v autosedačkách. Vďaka nízkemu ťažisku je vozík výborne vyvážený a veľké kolesá zaisťujú pohodlnú jazdu. Samozrejmosťou sú reflexné prúžky a bezpečnostné odrazky. Bočné ochrany potom zamedzujú zaseknutie prekážok medzi vozík a kolesá.

Pohodlie pre vaše dieťa

Pohodlie vašim deťom zaisťujú čalúnené sedáky aj popruhy a polohovateľná opierka s miestom na helmu. Dieťa tak sedí pohodlne aj s helmou na hlave. V slnečných dňoch iste oceníte stmavené okná s UV ochranou a veľký zadný vetrací otvor. V nepriaznivom počasí vám potom poslúži nepremokavý priehľadný rolovateľný poťah a vodotesné zipsy.

Nadštandardná výbava

Vozík sa dá veľmi jednoducho zložiť počas minúty, a to bez použitia náradia. Pri zastavení na nerovnom teréne využijete parkovaciu brzdu ovládanú nohami. Vozík tiež disponuje sieťkou proti hmyzu, úložným priestorom prístupným zozadu a vreckami na drobnosti vo vnútri.

K dispozícii sú aj doplnky a kity, ako joggingový, kočíkový alebo Ski kit.

Parametre a špecifikácia:

Počet detí:
1 až 2

Nosnosť:
45 kg

Hmotnosť:
11 kg

Výška interiéru:
64 cm

Šírka interiéru:
53 cm

Batožinový priestor:
48 litrov

Veľkosť kolies:
20 palcov

Výška držadla:
76 – 117 cm

Veľkosť (D × Š × V):
86 × 79 × 94 cm

Veľkosť po zložení (D × Š × V):
91 × ??79 × 28 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Burley Encore Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Burley Encore. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Burley Encore Utánfutó.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií