Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Burton MISSION ILLUMI NOT ME

Zobraziť katalóg
Burton MISSION ILLUMI NOT ME
Viazanie na snowboard – určené pre mužov na all mountain; typ snoubordistu: výkonnostný; uchytenie viazania: Burton EST, Burton 3D, 4×4/4×2; flexia: medium; materiál račne: kov; materiál baseplate: plast; sezóna: 2018/2019
Kód:  SPTburfw96nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Burton MISSION ILLUMI NOT ME Predaj skončil

Burton MISSION ILLUMI NOT ME

Špička v strednej triede! Viazanie Burton Mission Illumi Not Me pre sezónu 2018/19 je pohodlné a spoľahlivé ako nikdy. Je určené pre mužov na all mountain. Jeho flex je mäkký a obohatený technológiou Re:Flex, ktorá ho zvyšuje o 71 % a zachováva kompatibilný so všetkými montážnymi systémami, ako 3D, 4×4 či The Channel. Základňu má zmenšenú tak, aby bola ľahšia o 20 % a disk Living Hinge poskytne skvelý cit a tlmenie nárazov. Základňa je vyrobená z jedného materiálu pre lepší reakčný čas a pocit v akomkoľvek teréne. Reakciu tiež zlepšuje vylepšená pätka rovnako z jedného materiálu a vďaka zmesi použitej na výrobu hýbe celým profilom flexu. Nechýba jej ani ergonomický dizajn pre pravú a ľavú nohu a možnosť nastaviť si viazanie na predok či zadok nezávisle od seba. Viazaniu nechýbajú ani leštené račne z hliníka a komfortné čalúnenie po celej ploche.

Kľúčové vlastnosti Burton Mission Illumi Not Me

  • Viazanie Burton Mission Illumi Not Me má mäkký, spoľahlivý flex a je kompatibilný so všetkými montážnymi systémami
  • Jeho základňa je zmenšená a s diskom Living Hinge získate lepší cit
  • Pätka je vyrobená z jedného materiálu a hýbe celým profilom flexu
  • Strapy majú 3D dizajn s nízkym profilom

Technológia

Dizajn Zero Forward Lean na vybraných opierkach si zamilujú akční jazdci, ktorí si navyše môžu aj nastaviť natočenie dopredu pre ľahký carving či jazdenie v rampe. A čím vyšší uhol máte na opierke, tým rýchlejšie vaša päta zatočí. To prináša technológia DialFlad, ktorá má dvakrát toľko možností, než obyčajný Flad. Môžete si tak voliť medzi rýchlymi šmykmi v rampe či naopak. Flex Strider potom vylepšuje systém ohýbania strapu a šikovne umiestnil kĺbovú zónu. Strapy majú minimalistický 3D dizajn a nízky profil. Prvý strap je možné navyše upevniť cez priehlavok či špičku. 


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Burton MISSION ILLUMI NOT ME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Burton MISSION ILLUMI NOT ME.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií