AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Burton MOTO KEEF

Zobraziť katalóg
Burton MOTO KEEF
4,0 1 hodnotení
Topánky na snowboard – pánske, úroveň jazdca rekreačná, zapínanie pomocou technológie speed lacing, veľkosť 41, sezóna 2018/2019
Kód:  SPTburfw101nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Burton MOTO KEEF

Je vašim obľúbeným športom v zime jazda na snowboarde? Potom iste viete, že kvalitné topánky sú dôležitou súčasťou vybavenia. My vám jedny také ponúkame a to Moto od značky Burton. Pánske snowboardové topánky vynikajú prvotriednymi technológiami a disponujú tuhším nastavením profilu jazyka, ktorý umožňuje sledovať jeho pružnosť. Ľahká nízkoprofilová fólia pod nohami odráža teplo späť a pridáva tak na vašom pohodlí. Vnútorný štýl je prispôsobený pre jednoduché ovládanie jednou rukou. Ďalšou výhodou topánky Burton je B3 Gel, čo je tlmenie na päte vytvarované tak, aby topánka odolala opakovaným dopadom. Tlmiaci systém DynoLite Outsole redukuje hmotnosť o 20 % a ponúka perfektné odpruženie.

Kľúčové vlastnosti snowboardových topánok Burton Moto Keef

  • Pánske snowboardové topánky Moto Keef od značky Burton
  • Vynikajú prvotriednymi technológiami
  • Prispôsobené pre ovládanie jednou rukou
  • Mäkšia flexia umožňujúca väčší rozsah pohybu
  • Súčasťou je výstelka EVA znižujúca vibrácie
  • Takmer nezničiteľné lanká New England s doživotnou zárukou
  • Jazyk topánky vylepšený o vnútornú manžetu – zaisťuje spodnú časť topánky a drží ju v suchu
  • Vo farebnom vyhotovení Keef

Ďalšie výhody Moto Keef

Ďalším plusom snowboardových topánok Burton Moto je mäkšia flexia umožňujúca väčší rozsah pohybu. Súčasťou topánky je tiež EVA výstelka, ktorá znižuje vibrácie, vstrebáva nárazy a znásobuje pocit z jazdy. Jazyk topánky je obohatený o vnútornú manžetu, ktorá zaisťuje spodnú časť topánky a drží ju v suchu. Šnurovanie je veľmi jednoduché a rýchle zásluhou systému Speed ??Zone Lacing. Rozhodne oceníte takmer nezničiteľné lanká New England s doživotnou zárukou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Burton MOTO KEEF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Burton MOTO KEEF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Burton MOTO KEEF.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií