AlzaBoxy Q1 PET

Burton STILETTO BLANCA

Zobraziť katalóg
Burton STILETTO BLANCA
Viazanie na snowboard –
Kód:  SPTburfw98nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Burton STILETTO BLANCA

Všestrannosť, pohodlie a sila. Viazanie Burton Stiletto Blanca pre sezónu 2018/19 má špecifický dizajn a vlastnosti pre ženy. Je určené na all mountain. Jeho flex je mäkký a obohatený technológiou Re:Flex, ktorá ho zvyšuje o 71 % a zachováva kompatibilný so všetkými montážnymi systémami, ako 3D, 4×4 či The Channel. Základňu má zmenšenú tak, aby bola ľahšia o 20 % a disk Living Hinge poskytne skvelý cit. Základňa je vyrobená z jedného materiálu pre lepší reakčný čas a pocit v akomkoľvek teréne. Reakciu tiež zlepšuje pätka rovnako z jedného materiálu a vďaka zmesi použitej na výrobu hýbe celým profilom flexu. Nechýba jej ani ergonomický dizajn pre pravú a ľavú nohu a možnosť nastaviť si viazanie na predok či zadok nezávisle od seba. Viazaniu nechýbajú ani leštené račne z hliníka a komfortné čalúnenie po celej ploche.

Kľúčové vlastnosti viazania Burton Stiletto Blanca

  • Viazanie Burton Stiletto Blanca má mäkký, spoľahlivý flex a je kompatibilný so všetkými montážnymi systémami
  • Jeho základňa je zmenšená a s diskom Living Hinge získate lepší cit
  • Pätka je vyrobená z jedného materiálu a hýbe celým profilom flexu
  • Strapy majú 3D dizajn s nízkym profilom

Technológie

Womens Specific True Fit Dizajn je technológia, ktorá stvorila toto viazanie priamo pre ženskú nohu. Každý prvok je navrhnutý tak, aby presne padol. Čím vyšší uhol náklonu dopredu máte na opierke, tým rýchlejšie vaša päta zatočí. To prináša technológia MicroFlad, ktorá má dvakrát toľko možností, než obyčajný Flad. Môžete si tak voliť medzi rýchlymi šmykmi v rampe či naopak. Flex Strider potom vylepšuje systém ohýbania strapu a šikovne umiestnil kĺbovú zónu. Strapy majú minimalistický 3D dizajn a nízky profil. Predný strap je navyše zakrivený na zapnutie cez priehlavok alebo špičku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Burton STILETTO BLANCA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Burton STILETTO BLANCA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Burton STILETTO BLANCA.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií