MS hokej Aplikace

Butterfly, Korbel Roller

Zobraziť katalóg
Butterfly, Korbel Roller
Pingpongový stôl – vnútorný, drevený, hmotnosť 65kg
Kód:  SPT1507nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Butterfly, Korbel Roller

Odreagujte sa po dlhom dni v práci a zahrajte si doma stolný tenis. So stolom Butterfly Korbel Roller si usporiadate rodinný turnaj, alebo si naopak zacvičíte sólovo. Stôl je dodávaný vrátane sieťky, takže s ním stačí vyjsť z garáže, stôl rozložiť a môžete rovno podávať. Výhodou je, že môžete sklopiť iba jednu polovicu stola a hrať sám. Vďaka kvalitným dvojitým kolieskam a dômyselnému skladaciemu mechanizmu sa pri presúvaní ani nenadriete. Samozrejmosťou je zabezpečenie bezpečnostnými poistkami, bez ktorých deaktivácie sa žiadna časť stola nepohne ani o milimeter.

Butterfly Korbel Roller je vhodný na použitie v krytých priestoroch. Jeho vrchná 19 mm doska má ideálnu hrúbku na amatérske hranie. Súčasťou konštrukcie je aj praktický držiak na rakety a loptičky.

Parametre:

Rozmery:
184 × 186 × 66 cm

Váha:
65 kg

 

Parametre a špecifikácia

Použitie
Vnútorný Hotovo!
Farba stola
Modrá, Zelená Hotovo!

Použitie

Použitie
Vnútorný Hotovo!

Farba stola

Farba stola
Modrá, Zelená Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Butterfly, Korbel Roller Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Butterfly Korbel Roller. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pillangó, Korbel Roller.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií