AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus

Zobraziť katalóg
Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus
Sada – plynový vařič s kartuší a lampou, Easy Clic Plus připojení pro snadnou manipulaci, vařič: sklopná ramínka, provozní doba 5 h, samotěsnicí ventil, lampa: skleněný cylindr, držadlo, snadná regulace výkonu
Kód:  SPTcgz001s
Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus Predaj skončil

Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus

Sada Campingaz je skvelou voľbou do vašej kempingové výbavy. Súčasťou sady je turistický plynový varič s kartušou Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus s pripojením Easy Clic Plus, ktoré umožňuje odpojiť kartuši od variča, aj keď nie je úplne opotrebená. Campingaz Bleuet micro plus má sklopné ramienka, ktorá vám uľahčí prenášanie celého setu. Vďaka ergonomickému otočnému gombíka možno jednoducho regulovať výkon variča.

Kľúčové vlastnosti sady Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus

  • Sada variča s kartušou a lampou
  • Pripojenie Easy Clic Plus pre lepšiu manipuláciu
  • Varič so sklopnými ramienka pre pohodlnejšie prenášanie
  • Jednoduchá regulácia výkonu variča
  • Campingaz Bleuet micro plus sprovozní dobou až 5 h
  • Kartuše CV 470 plus s väčším objemom a lepšiu skladnosťou
  • So samotesniacim ventilom zamedzujúcim úniku plynu
  • Súčasťou sady je aj lampa Campingaz Lumogaz Plus
  • Jednoduchá regulácia výkonu
  • Praktické držadlo pre komfortné prenášanie i zavesenie

Nové tvary a technológie kartuše

Doba prevádzky variča Bleuet micro plus na kartuši činí až 5 h. Určite oceníte aj rýchlosť varu, keď jeden liter vody uvaríte za 5 min 15 s, a nový tvar kartuše Campingaz, ktorý priniesol nárast jej objemu a zlepšenie jej skladnosti. Inovovaný je tiež samotesniaci ventil, ten zaručuje, že pri preprave nebude unikať plyn.

Veľmi spoľahlivá lampa Campingaz

Súčasťou sady je aj lampa Campingaz Lumogaz Plus. Rovnako ako varič funguje aj lampa pomocou plynovej kartuše s pripojením Easy Clic Plus. Lampa je vybavená skleneným cylindrom a vyniká ľahkou reguláciou výkonu. Aby jej prenášanie a zavesenie bolo čo najjednoduchšie a najpohodlnejšie, je opatrená praktickým držadlom. Sada Campingaz v podobe variča s kartušou Bleuet micro plus a CV 470 plus a lampy Lumogaz Plus predstavuje skutočne praktické pomocníkov pre kempovanie a stanovanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Campingaz Bleuet micro plus + CV 470 plus + Campingaz Lumogaz Plus.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií