PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canmore GP-101 Sport

Zobraziť katalóg
Canmore GP-101 Sport
4,2 7 hodnotení
GPS tracker - Chipset SKYTRAQ Venus 621, 65 kanálov, datalogger, odolnosť IPX4 pamäť 2MB, Li-Ion, napájanie USB, držiak na bicykel
Kód:  PP894k1 Produktové číslo:  GP-101

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canmore GP-101 Sport

Navigačný modul Canmore GP-101 Sport s podsvieteným LCD displejom na športové využitie s odolnosťou IPX4. Zobrazuje pozíciu, čas, rýchlosť, priemernú rýchlosť, smer či napríklad spotrebu kalórií. Ponúka tiež možnosť hľadania uloženej pozície (parkovanie, rybárčenie ..), vstavaný digitálny kompas, odometer, režim koleso/chôdza/beh. Poskytuje pamäť 2 MB pre záznamy (zodpovedá cca 200 tisícom záznamov), logovanie podľa času a vzdialenosti. Veľmi dobre spolupracuje s aplikáciami Google Earth či TrackMaker, export je otázkou niekoľkých málo sekúnd. Vysoká citlivosť a rýchle akvizičné časy sú samozrejmosťou.

Ďalšou veľkou prednosťou je vstavaný Li-Ion akumulátor, ponúkajúci naozaj dlhú prevádzkovú dobu a pohodlné nabíjanie cez USB. Súčasťou balenia je aj držiak na bicykel, AC adaptér a USB kábel.

Parametre a špecifikácia:

Chipset:

nízkopríkonové SKYTRAQ Venus 621 chipset, 65 kanálov

Akvizičné časy:
29/10/1 sekúnd

Interná pamäť:
2 MB

Napájanie:
Li-Ion akumulátor na 20 h prevádzky (12 hs podsvietením)
Dobíjanie cez USB

Displej:
128 x 128 pixelov

Rozmery:
80 x 45 x 14 mm

Váha:
53 g

Príslušenstvo:
držiak na bicykel
AC adaptér
USB kábel

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canmore GP-101 Sport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canmore GP-101 Sport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canmore GP-101 Sport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canmore GP-101 Sport. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canmore GP-101 Sport.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií