AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Cattara Bern zelená

Zobraziť katalóg
Cattara Bern zelená
3,5 4 hodnotení
Rybárske kreslo – skladacie kempingové, s nosnosťou 90kg, vybavené opierkou
Kód:  SPTsc1271 Produktové číslo:  8591686134568 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cattara Bern zelená

Patríte medzi ľudí, ktorí radi trávia čas v prírode? V krásnom letnom počasí radi odchádzate z preplnených miest do pokojnej prírody? Vo vašej výbave by potom nemalo chýbať kempingové kreslo Cattara Bern, vďaka ktorému si užijete pohodlie aj v prírode. Kreslo sa dodáva v zelenej farbe.

Čo kreslo Cattaro Bern ponúka?

  • praktické kreslo na cesty
  • ľahkú manipuláciu
  • stabilné posedenie v prírode
  • komfort aj mimo domova
  • pekné zelené prevedenie

Praktické na cesty

S kreslom sa dá ľahko a jednoducho manipulovať. Vďaka možnosti zloženia do rozmerov 50 × 68 × 5 cm a váhe len 2 kg je vhodné aj na cesty. Na terase, v prírode, či na rybách poskytne pohodlné posedenie. O stabilitu sa starajú dve oporné nohy, ktorých ťahaním od seba kreslo jednoducho rozložíte.

Pohodlné sedenie

Po rozložení dosahuje kreslo výšku 75 cm. Sedák stoličky má rozmery 52 × 44 cm vo výške 35 cm od zeme. Komfort zabezpečuje chrbtové operadlo a dve opierky rúk, vďaka čomu sa budete cítiť ako doma v obývačke. Maximálna nosnosť stoličky je 90 kg.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Nosnosť
90 kg Hotovo!
Vlastnosti
Opierky na ruky, Skladacia konštrukcia Hotovo!
Typ
Stolička Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
90 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Opierky na ruky, Skladacia konštrukcia Hotovo!

Typ

Typ
Stolička Hotovo!
Poznámka:
» Všetky rybárske stoličky
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupila jsem si u vás tenhle výrobek. Zde uvádíte nosnost 110 kg, ale u výrobce je to pouhých 90 kg. Chtěla bych se zeptat, jestli mi to nějak přeplatíte, nebo zařídíte, aby nosnost byla taková jakou uvádíte. V takovém případě jsem zbytečně něco kupovala a měla jsem mylné představy o tom, co zde píšete v informaci o produktu. Prosím o radu, co mám v tomhle případě dělat. Předem děkuji.

Prosím o rozměry ve sbaleném stavu. Hledám židli která se vejde do dvojitého dna Škody Superb combi kde mám jen 8 cm na výšku. Mé staré židle mají 9 cm a nevejdou se. Moc díky.

Diskusia a poradňa k Cattara Bern zelená
Príslušenstvo pre Cattara Bern zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cattara Bern zelená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cattara Bern zöld.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií