AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Cébé Origins

Zobraziť katalóg
Cébé Origins
Lyžiarske okuliare – dvojité sklá, úprava proti zahmlievaniu, silikónový pásik, dvojitá pena zakončená flísom, 100% UV filter
Kód:  SPTbo100nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cébé Origins

Špecialista na okuliare Cébé ponúka kompletný rad slnečných a ochranných okuliarov s mnohoročnou tradíciou výroby technicky prepracovaných a športovo orientovaných produktov. Dôraz na kvalitu je viditeľný už na prvý pohľad, avšak najviac oceníte prednosti lyžiarskych okuliarov Origins priamo na zjazdovke. Dvojitý zorník vytvára tepelnú bariéru s patentovanou technológiou Anti-Fog, čím efektívne znižuje zahmlenie okuliarov. Pre optimálnu reguláciu prúdenia vzduchu disponujú okuliare špeciálnymi odvetrávacími otvormi (FLOW-TECH). Váš výhľad tak bude vždy perfektný.

Kľúčové vlastnosti Cébé Origins

  • Kvalita overená mnohoročnou tradíciou značky Cébé
  • Patentovaný systém odvetrávania FLOW-TECH
  • Perfektné zorné pole vďaka dvojitému priezoru
  • Ochrana pred zahmlením a poškriabaním
  • Dvojvrstvová pena s fleecom pre vaše pohodlie
  • UV ochranné filtre UVA a UVB
  • Kompatibilita s prilbou vďaka technológii PERFECT HELMET INTEGRATION

Technológia pre váš komfort

Cébé Origins spájajú komfort s bezpečnosťou. Použitý dvojitý zorník s ochranou proti zahmlievaniu ponúka veľké zorné pole pre dokonalý prehľad o vašom okolí. Rámček je vybavený odvetrávacími otvormi, preto bude váš výhľad čistý a bez zahmlievania aj pri zvýšenej námahe alebo pri teplotných zmenách. Aby boli okuliare pevne na svojom mieste, dvojitý 50 mm pásik je osadený silikónovým protišmykom. Dvojitá dištančná pena (DOUBLE LAYER FACE FOAM) je potiahnutá jemným fleecom, ktorý priľne na vašu tvár. Vďaka tomu okuliare netlačia a nevyvolávajú nepríjemný pocit ani pri dlhodobom nosení. Technológia PERFECT HELMET INTEGRATION umožní použitie prakticky s akoukoľvek prilbou na trhu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cébé Origins Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cébé Origins.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií