AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cébé Origins Brown Flash Blue veľ. L

Zobraziť katalóg
Cébé Origins Brown Flash Blue veľ. L
Lyžiarske okuliare lyžiarske, dvojité sklá, úprava proti zahmlievaniu
Kód:  SPTif0339 Produktové číslo:  848391021088

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cébé Origins Brown Flash Blue veľ. L Predaj skončil

Cébé Origins Brown Flash Blue veľ. L

Vydajte sa na hory len s kvalitným vybavením a doprajte si pohodlie pri vašej obľúbenej zimnej aktivite. Vyberte si unikátny model okuliarov Origins Brown Flash Blue od výrobcu Cébé a chráňte vaše oči aj v sťažených podmienkach. Zjazdové okuliare vo veľkosti L na prvý pohled zaujmú sofistikovaným dizajnom. Sklá sú vyvedené v štýlovej hnedo-modrej kombinácii a kontrastujú s čiernymi obrúčkami. Disponujú talianskymi dvojitými sklami, ktoré vytvárajú tepelnú bariéru, zabezpečujú lepšiu tesnenia a zároveň vynikajú vysokou optickou kvalitou s technológiou dvojitých šošoviek Double Lens.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoká odolnosť voči nárazom aj škrabancom
  • Vysoká optická kvalita - Double Lens technológie
  • 100% UVA a UVB filter chráni oči pred škodlivým žiarením
  • Anti-Fog vrstva eliminuje zahmlievanie a rosenie
  • Dvojité sklo s vnútornou a vonkajšou vrstvou
  • Kompatibilnosť s lyžiarskymi prilbami
  • Sklo Brown Flash Blue (tmavý filter kategória 3)
  • Dodávané s puzdrom z mikrovlákna

Špeciálna ochrana skiel pred nárazmi, rosením aj zahmlievaním

Okuliare sú ďalej vybavené vonkajšou vrstvou skla, ktorá je vyvedená z vysoko odolného a nárazu vzdorného polykarbonátu. Vďaka tomu sú pevné a odolné voči poškriabaniu, nárazom a iným vonkajším vplyvom. Vynikajú tiež extrémne nízkou hmotnosťou. Vnútorné acetátový zorník disponuje špeciálnou Anti-fog vrstvou, ktorá eliminuje zahmlievanie a rosenie na celom povrchu. Patentovaná technológia Flow-Tech Venting reguluje prúdenie vzduchu pomocou patentovaných prieduchov vnútri okuliarov, preto nedochádza k ich zahmlievaniu. Samozrejmosťou je veľké zorné pole pre komfortné výhled do všetkých strán.

Dômyselný dizajn pre váš komfort

Lyžiarske okuliare sú opatrené silikónom na vnútornej strane pásku siliconised Strap, ktorý umožňuje dokonalé uchytenie okuliarov na helme. Komfort počas nosenia zvyšuje technológia Double Layer Face Foam s dvoma vrstvami peny a zakončením s fleecovú vrstvou.Jednou z predností je Perfect Helmet Integration technológia, ktorá vďaka kĺbovému uchytenie popruhu umožňuje okuliare kombinovať s väčšinou lyžiarskych heliem na trhu. Samozrejmosťou je100% UVA a UVB filter, ktorý spoľahlivo ochráni vaše oči pred škodlivými lúčmi.Spolu s okuliarmi obdržíte praktické látkové puzdro z mikrovlákna, ktoré vám zároveň uľahčí ich očistenie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cébé Origins Brown Flash Blue veľ. L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cébé Origins Brown Flash Blue vel. L .
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií