AlzaPlus+ sport Aplikace

Cébé Razor

Zobraziť katalóg
Cébé Razor
Lyžiarske okuliare – dvojité sklá, úprava proti zahmlievaniu, dvojitá pena, kat. slnečného filtra 2, 100% UV filter
Kód:  SPTbo104nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cébé Razor

Špecialista na okuliare Cébé ponúka kompletnú sériu slnečných a ochranných okuliarov s dlhoročnou tradíciou výroby technicky prepracovaných a športovo orientovaných produktov. Cébé Razor sú unikátne okuliare pre zimné športy vhodné na lyže i snowboard. Prepracovanosť a dôraz na kvalitu je viditeľný na prvý pohľad, avšak najviac oceníte prednosti lyžiarskych okuliarov Razor na zjazdovke. Dvojitý zorník vytvárajúci tepelnú bariéru s patentovanou technológiou Anti-Fog efektívne znižuje zahmlievanie. Ružové zafarbenie zvyšuje kontrast, odstraňuje efekt difúzneho odrážania svetla. Optimálnu reguláciu prúdenia vzduchu zabezpečia okuliarom špeciálne odvetrávacie otvory (FLOW-TECH). Váš výhľad tak bude vždy perfektný.

Kľúčové vlastnosti Cébé Razor

  • Kvalita overená mnohoročnou tradíciou značky Cébé
  • Razor s ružovým zorníkom zabezpečí vynikajúci kontrast farieb
  • Perfektné zorné pole vďaka dvojitému priezoru s ochranou proti zahmlievaniu
  • Ochrana proti zahmleniu a poškriabaniu
  • Dvojvrstvová pena s flísom pre vaše pohodlie
  • UV ochranné filtre UVA a UVB
  • Kompatibilita s helmou vďaka technológii PERFECT HELMET INTEGRATION

Technológie pre váš komfort

Cébé Razor spájajú komfort s bezpečnosťou, použitý dvojitý zorník s ochranou proti zahmlievaniu ponúka veľké zorné pole pre dokonalý prehľad o situácii okolo vás. Súčasťou rámika sú odvetrávacie otvory, preto bude váš výhľad čistý a bez zahmlenia aj počas zvýšenej námahy alebo teplotných zmien. Aby boli okuliare pevne na svojom mieste, dvojitý 50 mm pásik je osadený silikónovým protišmykom. Dvojitá dištančná pena (DOUBLE LAYER FACE FOAM) je potiahnutá jemný flísom, ktorý priľne na vašu tvár, okuliare teda netlačia a nespôsobujú nepríjemný pocit ani pri dlhodobom nosení. Technológia PERFECT HELMET INTEGRATION umožní použitie prakticky s akoukoľvek helmou na trhu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cébé Razor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cébé Razor.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií