AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Cel-tec ForestCam Tiny

Zobraziť katalóg
Cel-tec ForestCam Tiny
Fotopasca – farebný CMOS senzor 5Mpx, uhol záberu 45°, rozlíšenie až 12Mpx, 1080P Full HD video, neviditeľný prísvit, časozber, časovač, PIR čidlo, vodoodolné IP66, microSD až 32GB, USB, ochrana fotopasce pomocou PIN, cz menu
Kód:  CEL050d Produktové číslo:  1612-013 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-tec ForestCam Tiny


Fotopasca s PIR čidlom a prisvetľovacími IR diódami

Zachyťte unikátne zábery a video zábery nielen v prírode! Jednoznačne najmenšia fotopasca na trhu si vzala to najlepšie z modelu LS870, vrátane perfektného maskovaného prevedenia bez lesklých plôch. Ako pohybový senzor slúži Cel-tec ForestCam Tiny PIR čidlo a nočný prísvit do vzdialenosti až 17 m poskytujú výkonné IR diódy. Samotné fotky a video zábery má na starosti farebný CMOS snímač s rozlíšením 5 Mpx a 45 ° uhlom záberu.


Fotopasca Cel-tec ForestCam Tiny
 


Až 5000 snímok bez výmeny batérií

Videozábery nasnímané fotopascou Cel-tec ForestCam Tiny disponujú Full HD rozlíšením a plnohodnotným stereo ozvučením. Vďaka štyrom batériám AA, ktoré obstarávajú napájanie fotopasce, zaobstaráte až 2500 snímok s prisvietením a až 5000 snímok za denného svetla. Pohodlný prístup k batériám bez zložitej demontáže umožňuje ľahko odnímateľný plastový kryt na zadnej strane fotopasce.



Časozberné zábery, externé napájanie a vodoodolnosť

Pre presné nastavenie doby, kedy má byť fotopasca aktívna, využijete praktický časovač, zatiaľ čo natáčanie timelapse záberov umožňuje funkcia časozber. Všetky nastavenia Cel-tec ForestCam Tiny sú veľmi jednoduché vďaka intuitívnemu dvojtlačítkovému ovládaniu a menu kompletne v češtine. V neposlednom rade nechýba vo výbave fotopasce ani konektor USB pre externé napájanie, solárny panel a odolnosť voči vode, vlhkosti a teplotným výkyvom, certifikovanú krytím IP 66.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

lze tuto, případně jinou fotopast nastavit tak, aby snímala jen v určitém časovém úseku? např. v noci. děkuji Svoboda [email protected]

Jak dlouho vydrzi baterie na jedno nabiti?

Diskusia a poradňa k Cel-tec ForestCam Tiny
Príslušenstvo pre Cel-tec ForestCam Tiny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-tec ForestCam Tiny + 8GB SD karta zdarma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-tec ForestCam Tiny.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií