AlzaPlus+ sport PET

Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá

Zobraziť katalóg
Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, škrupinový, objem 101 l, rozmery 78 × 52 × 31 cm (V׊×H), vnútorná deliaca priehradka, so 4 kolieskami, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, modrá farba, hmotnosť 5,2 kg
Kód:  SPTrbgs64 Produktové číslo:  841795150910

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá Predaj skončil

Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá

Cestovný kufor s TSA zámkom Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá Zadná strana

Zachovajte si svoj osobitý štýl aj na cestách. Kufor Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá oceníte pri objavovaní všetkých krás sveta. Objem vnútorného priestoru 101 l znamená obrovskú hromadu miesta, môžete sa teda baliť bez limitov a premýšľania, čo nechať doma. Zmes hliníka a plastu, z ktorej je škrupina kufra, je mimoriadne vhodným riešením pre extrémnu odolnosť proti škrabancom a rozbitiu. Vzhľadom k tomu si poradí s vodou aj nárazmi. Modrá farba už len výborne dopĺňa jeho perfektný vzhľad. Či už cestujete na chvíľu alebo na veľa dní, cestovný kufor Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá perfektne ochráni vaše veci a okamžite každého nadchne svojím nevšedným vyhotovením aj praktickou ergonómiou.

Cestovný kufor s TSA zámkom Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá Vlastnosti/technológia

Poctivý TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Kvôli bezpečnosti cestujúcich sa stalo štandardom, že kontrolóri na letiskách majú oprávnenie nahliadnuť do podozrivej batožiny. Vo väčšine prípadov je kufor prehliadnutý pomocou skenera, niekedy ale personál siahne k otvoreniu kufra a prestrihne zámok. Zámky s certifikátom TSA prirodzene zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Nepovolané osoby si samozrejme kufor odomknúť nemôžu, nemajte obavy. Cestovný kufor s TSA zámkom Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá jednoducho zopnete zipsy trojmiestnym bezpečnostným kódom a zámok kufra nebudete musieť už nikdy riešiť.

Cestovný kufor s TSA zámkom Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá Tabuľka veľkostí

Hlavné výhody cestovného kufra Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá

  • Kufor jazdí po štyroch kolieskach, preto sa s ním ľahko manipuluje
  • Praktické držadlo výrazne pomáha pri manipulácii s kufrom odľahčiť chrbát
  • Integrovaná textilná priehradka pre lepší prehľad a rozdelenie vecí

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Hmotnosť
5,2 kg Hotovo!
Objem
101 l Hotovo!
Výška
78 cm Hotovo!
Šírka
52 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cestovný kufor MIA TORO M1709/2-L – čierna/modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cestovní kufr MIA TORO M1709/2-L - černá/modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIA TORO M1709/2-L utazóbőrönd - fekete/kék.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií