Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Cestovný kufor SUITSUIT® TR-7101/3-S – Fab Seventies Coral Cloud

Zobraziť katalóg
Cestovný kufor SUITSUIT® TR-7101/3-S – Fab Seventies Coral Cloud
5 1 hodnotení
Cestovný kufor škrupinový, objem 32 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,5kg
Kód:  SPTsuit21 Produktové číslo:  8718546626852

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cestovný kufor SUITSUIT® TR-7101/3-S – Fab Seventies Coral Cloud Predaj skončil

Cestovný kufor SUITSUIT® TR-7101/3-S – Fab Seventies Coral Cloud

Elegantný a zároveň praktický. Kufor Cestovný kufor SUITSUIT® TR-7101/3-S – Fab Seventies Coral Cloud sa hodí na každú dlhšiu aj kratšiu cestu. Váha tohto kufra je iba 2,5 kg, čo sa vždy hodí. Veľkosť S je vhodná, ak hľadáte príručnú batožinu. Celkový vnútorný objem 32 l sa tak akurát hodí na zbalenie toho najnutnejšieho. Použitá škrupina – zmes plastu a hliníka – je tým správnym riešením pre svoju obdivuhodnú odolnosť. Preto prežije aj menej šetrné zaobchádzanie a znesie nejaký ten úder. Ružová farba je potom pomyselným vrcholom. Nech už sa vydáte kamkoľvek, cestovný kufor Cestovný kufor SUITSUIT® TR-7101/3-S – Fab Seventies Coral Cloud bude verným pomocníkom, ktorý bezpochyby ohromí naozaj originálnym vzhľadom a praktickou funkčnosťou s dôrazom na ergonómiu.

Užitočný TSA zámok spoľahlivo ochráni vaše veci

Pre zaistenie bezpečia je obvyklou praxou, že je letisková ochranka oprávnená otvoriť a skontrolovať batožinu. Väčšinou je batožina preverená skenerom, tu a tam však dochádza k prípadom, kedy je potrebné otvoriť zámok. Takzvané TSA zámky samozrejme otvorí kontrola univerzálnym kľúčom. Do kufra sa nedostane nikto iný, než bezpečnostní agenti, o svoje veci sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Cestovný kufor SUITSUIT® TR-7101/3-S – Fab Seventies Coral Cloud úplne jednoducho zabezpečíte trojmiestnym číselným heslom a o uložené veci už nemusíte mať strach.

Vybrané prvky cestovného kufra Cestovný kufor SUITSUIT® TR-7101/3-S – Fab Seventies Coral Cloud

  • Kufor má vo výbave štyri kolieska, veľmi ľahko sa preto preváža
  • Držadlo eliminuje preťažovanie chrbtice
  • Vnútorná látková deliaca priehradka oddelí potrebné oblečenie od hygienických pomôcok

Parametre a špecifikácia

Farba
Ružová Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Objem
32 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cestovný kufor SUITSUIT® TR-7101/3-S – Fab Seventies Coral Cloud Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cestovní kufr SUITSUIT® TR-7101/3-S - Fab Seventies Coral Cloud.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií