AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CITIZEN BLUE

Zobraziť katalóg
CITIZEN BLUE
Viazanie na snowboard – určené pre ženy na all mountain, vhodné pre rekreačných jazdcov, prichytenie pomocou 4×4/4×2, s kovovou račňou, s plastovým baseplatom, sezóna 2019/2020
Kód:  SPTburto099nad Produktové číslo:  SPTburto099nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CITIZEN BLUE

Viazanie Burton Citizen Blue pre sezónu 2019/20 je ako stvorené pre úplné začiatočníčky vďaka mäkkosti a tolerancii k chybám. Je určené pre ženu na all mountain. Jeho flex je mäkký a obohatený technológiou Re: Flex, ktorá ho zvyšuje o 71 % a zachováva kompatibilný so všetkými montážnymi systémami, ako 3D, 4 × 4 či The Channel. Základňa Lightweight Bomb-Proof Polycarbonate Re-Flex je odľahčená. Strap Reactstrap má nízky profil a 3D zakrivenie na precíznu reakciu. Reakciu zlepšuje pätka z jedného materiálu a vďaka zmesi použitej na výrobu hýbe celým profilom Flexu. Nechýbajú kvalitná pracky Smooth Glide Buckles na jednoduché zapínanie, račne sú hliníkové a sú leštené.

Kľúčové vlastnosti viazania Burton Citizen Blue

  • Viazanie Burton Citizen má mäkký, spoľahlivý flex a je kompatibilné so všetkými montážnymi systémami
  • Odľahčená základňa Lightweight Bomb-Proof Polycarbonate Re-Flex
  • Pätka je vyrobená z jedného materiálu a hýbe celým profilom flexu
  • Strapy majú 3D dizajn s nízkym profilom
  • Kvalitné pracky Smooth Glide Buckles s jednoduchým zapínaním

  • Na výber z rôznych veľkostí

Technológia viazania Burton Citizen

Womens Specific True Fit Dizajn je technológia, ktorá stvorila toto viazanie priamo na ženskú nohu. Každý prvok je navrhnutý tak, aby presne padol. Čím vyšší uhol náklonu dopredu máte na opierke, tým rýchlejšie vaša päta zatočí. To prináša technológia MicroFlad, ktorá má dvakrát toľko možností, než obyčajný Flad. Môžete si tak voliť medzi rýchlymi šmykmi v rampe či naopak. Strapy Reactstrap a Supergrip Capstrap majú minimalistický 3D dizajn a nízky profil. Priehlavkový strap je navyše mäkký a extra čalúnený pre maximálny komfort.

Sezóna:
2019/20


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CITIZEN BLUE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CITIZEN BLUE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CITIZEN BLUE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií