AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

City Boss V4L biela

Zobraziť katalóg
City Boss V4L biela
5 1 hodnotení
Elektrická kolobežka maximálna rýchlosť 30 km/h, s dojazdom až 25 km, výkon motora 400 W, kapacita batérie 13 Ah
Kód:  SPTcb0018 Produktové číslo:  8594192730286

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

City Boss V4L biela

City Boss V4L ponúka veľmi šikovný spôsob prepravy. Elektrická kolobežka vás úsporne dopraví do práce, do školy, po meste a využijete ju tiež na kratšie výlety. Vďaka bezpečnému skladaciemu mechanizmu ju zložíte i rozložíte behom 5 sekúnd a môžete ju tak ľahko previesť autom alebo vziať do mestskej dopravy. Kolobežka disponuje maximálnou rýchlosťou 30 km/h a dojazdom 25 km, ktorý vystačí práve aj na kratšie výlety. Rám kolobežky City Boss V4L je vyrobený z leteckého hliníka a zvládne zaťaženie až 150 kg. Pohodlnú jazdu zaistia výškovo nastaviteľné riadidlá s ergonomickými gripmi a dostatočne široký aj dlhý nášľap umožňujúci zvezenie s chodidlami za sebou.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky City Boss V4L bielej

  • Elektrická kolobežka vhodná od 16 rokov
  • Zloženie a rozloženie behom 5 sekúnd
  • S maximálnou rýchlosťou 30 km/h a dojazdom 25 km
  • Rám kolobežky vyrobený z leteckého hliníka
  • Výškovo nastaviteľné riadidlá
  • S 3 režimami pre obmedzenie maximálnej rýchlosti
  • Tempomat zaisťujúci konštantný výkon
  • Rozšírené pneumatiky umožňujúce prekonať nerovnosti
  • Spoľahlivé zastavenie na mieste vďaka prednej a zadnej kotúčovej brzde
  • City Boss V4L s predným aj zadným svetlom
  • Transflektívny displej informujúci o jazde
  • Kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 13 Ah
  • Farebné vyhotovenie: biele

3 režimy rýchlosti aj tempomat

Pomocou tlačidla na displeji môžete ľahko prepínať medzi 3 režimami pre obmedzenie maximálnej rýchlosti. Pomalý režim pri 15 km/ h je vhodný pre jazdu za zhoršených poveternostných podmienok, stredný pri rýchlosti 22 km/h ponúka príjemnú cestovnú rýchlosť a rýchly režim s 30 km/h je ideálny pri jazde na cykloceste. Pri dlhších výjazdoch určite oceníte tempomat, ktorý udržuje konštantný výkon kolobežky City Boss V4L aj bez stlačeného plynu.

Veľmi komfortná jazda

City Boss V4L je opatrená rozšírenými pneumatikami s priemerom 10", ktoré ľahko prekonávajú aj drobné nerovnosti a výborne priľnú aj k vlhkému terénu. Kolobežka City Boss V4L spoľahlivo zastaví na mieste za pomoci prednej i zadnej mechanickej kotúčovej brzdy a jej kolesá sú chránené blatníkmi. Nechýba ani predné a zadné svetlo, tie sú napájané z centrálnej batérie a zapínajú sa spínačom na riadidlách, kde je umiestnené tiež tlačidlo húkačky. Pri brzdení sa tiež rozsvieti zadné brzdové svetlo.

S transflektívnym displejom

Na transflektívnom displeji, ktorý je skvele čitateľný aj na priamom slnku a za tmy, môžete sledovať aktuálny stav batérie, aktuálnu rýchlosť, dobu jazdy aj prejdenú vzdialenosť. Pomocou USB portu umiestneného zozadu displeja možno dokonca nabíjať mobilný telefón či tablet, a to za jazdy aj pri stojacej kolobežke pomocou 2-hodinového časovača.

City Boss V4L s dojazdom až 25 km

Kolobežka City Boss V4L je poháňaná kvalitnou Li-Ion batériou s kapacitou 13 Ah. Na jedno nabitie pritom disponuje dojazdovou vzdialenosťou 25 km. Tá sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti postavy, členitosti terénu, štýlu jazdy i vonkajšej teploty. Batériu pritom možno dobíjať pomocou prenosnej nabíjačky, plné nabitie trvá približne 5 – 7 hodín. City Boss V4L ponúka skutočne šikovný spôsob premiestňovania a nevšedný zážitok pri každej jazde.

Rozmery:
115 × 115 × 56 cm

Hmotnosť:
17,2 kg

Nosnosť:
150 kg


Parametre a špecifikácia

Kapacita batérie
13 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
13 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre City Boss V4L biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si City Boss V4L bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte City Boss V4L Elektroroller weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: City Boss V4L fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií