Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

CityBug 2S – biely

Zobraziť katalóg
CityBug 2S – biely
Elektrická kolobežka – skladacia, rýchlosť 22km/h, dojazd 20km, nosnosť 100kg, batéria Li-Ion 48V/4.4Ah, hmotnosť 12.5kg, motor 350W, integrované svetlá, atraktívny a kompaktný dizajn, vodoodolnosť
Kód:  SPTif2006 Produktové číslo:  8595640701780 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CityBug 2S – biely

Prežite zábavné chvíle s elektrokoloběžkou Crussis. Elektrická kolobežka z radu JDBUG CityBug 2S je vhodná pre každého – mužov, ženy, aj deti, kto sa chce moderným a ekologickým spôsobom prepravovať do práce či do školy. Disponuje výkonným 350 W motorom s nábojovým pohonom a bezdušovými kolesami vo veľkostiach 7,2" (zadné) a 7,6" (predné), ktoré vás nesklamú na žiadnom povrchu. Dosiahne rýchlosť až 22 km/h a vďaka výkonnej Li-Ion batérii je dojazd kolobežky až 20 km. Jej hlavnou prednosťou je skladnosť a s tým spojená jednoduchá prenosnosť. CityBug 2S využíva ovládanie rýchlosti ovládačom na riadidlách a dvojicu brzdných systémov, ktoré z nej robia bezpečný dopravný prostriedok na každý deň. Elektronická brzda predného kolesa EAB (Electronic Assist Brake System) sa ovláda pákou na riadidlách a zaisťuje plnú kontrolu a plynulý priebeh brzdenia. Druhá brzda STEP2STOP sa skrýva v zadnom blatníku. Nechýba ani osvetlenie v podobe predného a zadného brzdového svetla. Celkový dizajn kolobežky nekazí žiadna trčiaca kabeláž, a preto pôsobí veľmi elegantným dojmom.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky JDBug CityBug 2S biela

  • Štýlový a komfortný dopravný prostriedok
  • Motor s nábojovým pohonom – brushless
  • Elektronická brzda EAB + zadná brzda STEP2STOP
  • Skladnosť
  • Vodoodolnosť
  • Atraktívny dizajn s radom ocenení – iF Design Award, ISPO Gold Award
  • Nosnosť 120 kg

Parametre a špecifikácia

Kapacita batérie
4,4 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
4,4 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. môžem sa opýtať na akom princípe funguje brzda "STEP2STOP"

Dobry den, firma Crussis ukoncila distribuci elektrokolobezek Citybug. Kde pak sehnat servis, nahradni dily, apod.? Dekuji

Koupila jsem si koloběžku, nabila jsem ji, při zapnutí nejde rozjet, zadní kolo neustále brzí.

Dobry den, je mozne jezdit s kolobezkou na nezpevnenych cestach? Polni cesty? Dekuji

Dobrý deň, 1. je možné jazdiť na kolobežke po vybití batérie kasickým odrážením nohou?? 2. ja nabíjačka súčasťou balenia? ďakujem

Dobrý den, koupil jsem si tuto koloběžku, ale přední kolo je protržené. Jak dále postupovat, dokážete mi sehnat nové přední kolo? Mám koloběžku reklamovat? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k CityBug 2S – biely
Príslušenstvo pre CityBug 2S – biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CityBug 2S - bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CityBug 2S - weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CityBug 2S - fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií