AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Coleman Darwin 3 plus

Zobraziť katalóg
Coleman Darwin 3 plus
4,8 5 hodnotení
Stan outdoorový, tvar: tunel s predsienkou, pre max. počet osôb: 3, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, vodný stĺpec 3000 mm, hmotnosť 4.9kg
Kód:  SPTkn0503 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  3138522064051

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Coleman Darwin 3 plus

Coleman Darwin 3 plus pre 3 osoby je univerzálny samonosný stan hodiaci sa pri vodu, na treking aj na výlety do prírody. Dvojplášťový stan Coleman Darwin 3 plus poskytuje pohodlie nutné pri putovaní v prírode, pričom je ľahký a možno ho jednoducho rozložiť a zbaliť. Konštrukciu stanu tvoria 3 sklolaminátové prúty zabezpečujúce vynikajúcu odolnosť voči vetru a pevnosť. Stan sa nezaparí vďaka kvalitnej ventilácii, ktorú zabezpečujú ventilačné otvory. Zastierateľné okienka v predsieni zaisťujú dostatok svetla vnútri stanu a súčasne poskytujú súkromie táborníkom. Stan obsahuje okrem spálne aj predsieň s polyetylénovou podlahou. Samozhášavá úprava stanu Fire Retardant spolu s UV ochranou UV Guard Sun Protection a nepremokavým systémom WeatherTec 3000 zaisťuje jeho bezpečnosť, pohodlie a životnosť.

Vlastnosti

  • Ochrana proti ohňu
  • UV ochrana
  • Sklolaminátová (Fibreglass) konštrukcia
  • Podlepené švy
  • Kvalitné spracovanie
  • Rozmerný vstup do stanu
  • Predsieň s podlahou
  • Jednoduché zostavenie a spoľahlivé ukotvenie
  • Vrecká vo vnútornom stane
  • Vnútorný a vonkajší obal
  • Jednoduché pripínanie vnútorného stanu

Čo by ste mali vedieť

Coleman Darwin 3 plus je kvalitný univerzálny stan vážiaci iba 4,9 kg, ktorý možno ľahko a rýchlo zostaviť. Stan tvoria 2 vrstvy, vrchný stan (tropiko) je vyrobený z polyesteru, polyuretánového záteru s podlepenými švami a okná sú z PVC. Výška vodného stĺpca je 3000 mm a plne postačuje pre väčšinu podmienok. Vnútorný stan je z priedušného polyesteru v kombinácii s nepriehľadnou sieťovinou a vodoodolné podlahy sa skladajú z polyetylénu. Prvé 2 z celkovo 3 sklolaminátových prútov sú skrížené a tvoria spaciu časť. Tretia tyčka tvorí praktickú predsieň s voliteľne odpojiteľnou polyetylénovou podlahou, ktorá perfektne kryje vchod do stanu. K stabilite a odolnosti stanu pred nepriazňou počasia výrazne prispieva jeho lomená konštrukcia a kotvenie za konštrukciu predsienky. Materiál stanu na 100 % chráni pred všetkými typmi ultrafialových lúčov. Zároveň predlžuje životnosť stanu tým, že nedochádza vplyvom UV žiarenia k degradácii materiálu. Ochrana proti ohňu zvyšuje bezpečnosť stanu, pretože pri kontakte s plameňom sa stan nevznieti, ale postihnuté miesto sa iba spáli.

Rozmery zbaleného stanu:
54 × 17 × 17 cm

Rozmery rozloženého stanu:
200 × 330 × 130 cm

 

Parametre a špecifikácia

Maximálny počet osôb
3 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!
Kompozícia stanu
S predsienkou Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
3 000 mm Hotovo!
Materiál konštrukcie
Sklolaminát Hotovo!

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb
3 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!
Kompozícia stanu
S predsienkou Hotovo!

Vlastnosti

Vodný stĺpec tropika
3 000 mm Hotovo!
Materiál konštrukcie
Sklolaminát Hotovo!
Hmotnosť
4,9 kg Hotovo!
Počet plášťov
Dvojplášťové Hotovo!
Materiál plášťa
Polyester Hotovo!

Typ

Typ
Outdoorový Hotovo!

Rozmery - zbalené

Hĺbka
17 cm Hotovo!
Šírka
54 cm Hotovo!
Výška
17 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky stany pre 3 osoby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Coleman Darwin 3 plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coleman Darwin 3+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Coleman Darwin 3 plus.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií