Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Coleman Oak Canyon 4

Zobraziť katalóg
Coleman Oak Canyon 4
5 2 hodnotení
Stan rodinný, tvar: tunel s predsienkou a s dvoma spálňami, pre max. počet osôb: 4, sklolaminátová konštrukcia, dvojplášťový, nepremokavý, vodný stĺpec 4500 mm, hmotnosť 18.5kg
Kód:  SPTcmg0095 Produktové číslo:  3138522094805

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Coleman Oak Canyon 4

Vysoká kvalita, praktickosť, spoľahlivosť a odolnosť. Tieto a mnoho ďalších pozitívnych vlastností má pohodlný rodinný stan Oak Canyon 4 značky Coleman. Priestor v stane je prostredníctvom druhých vnútorných dverí rozdelený na obytnú a spaciu zónu s dvoma spálňami. Stan Coleman Oak Canyon 4 poskytuje komfortný pobyt až pre 4 osoby. Obytná časť je vybavená dvoma postrannými oknami z PVC, ktoré poskytujú dostatočne presvetlenú a chránenú plochu na relaxáciu či uloženie osobných vecí, batohov a batožiny. Priestor na spanie je chránený revolučnou technológiou Blackout Bedroom, ktorá obmedzuje prenikanie denného svetla. Tropiko stanu je vodoodolné a podlaha je plne integrovaná. Stanové textílie majú ohňovzdornú povrchovú úpravu. Coleman Oak Canyon 4 je prémiový stan, ktorý je určený na dlhšie rodinné dovolenky v prírode a poskytuje dokonalý komfort v každej situácii.

Kľúčové vlastnosti stanu Coleman Oak Canyon 4

  • Zarážky na zips na rýchlu orientáciu v prípade núdze
  • Rodinný stan až pre 4 osoby
  • Polyesterová taška na ľahké zabalenie a prenos
  • Stan Coleman Oak Canyon 4 má dve veľké spálne a obytnú zónu
  • Integrovaná podlaha stanu
  • Technológia Blackout Bedroom
  • Dve okná stanu Coleman Oak Canyon 4 z PVC
  • Vrchný plášť s vodným stĺpcom 4 500 mm
  • Tunelový tvar stanu
  • Technológia Fire Retardant
  • Hmotnosť stanu 18,5 kg

Nerušený odpočinok kedykoľvek

Technológia Blackout Bedroom pochádza z laboratória spoločnosti Coleman a predstavuje inováciu v kempovaní. Špeciálna tkanina pohlcuje energiu denného svetla, vďaka čomu zaisťuje príjemnú klímu a prítmie vnútri stanu ako počas dňa, tak aj v noci. Táto funkcia stanu Coleman Oak Canyon 4 vám umožní pohodlný odpočinok v ktorúkoľvek dennú dobu.

Veľmi dobrá vodoodolnosť

Vrchný plášť stanu Coleman Oak Canyon 4 s technológiou WeatherTec odolá vodnému stĺpcu do 4 500 mm. Vďaka tejto vodoodolnej úprave si stan bez problémov poradí aj s veľmi silným dažďom a poskytne vám dokonalé bezpečie a komfort aj v zhoršených poveternostných podmienkach.

Špeciálna technológia na potlačenie horenia tkaniny

Stan Coleman Oak Canyon 4 má samozhasínaciu úpravu, ktorá zaručuje maximálnu bezpečnosť aj v prípade kontaktu látky stanu s otvoreným ohňom. Vďaka technológii Fire Retardant dôjde k potlačeniu horenia tkaniny stanu po odstránení zdroja plameňa, takže sa výrazne predĺži čas na možnosť úniku zo stanu.

Ochrana pred škodlivým UV žiarením

Stan Coleman Oak Canyon 4 je vybavený ochrannou vrstvou UVGuard, ktorá dokonale chráni osoby vnútri stanu pred škodlivým UV žiarením a súčasne zabraňuje degradácii tkaniny stanu. Vďaka technológii UVGuard ste vnútri stanu Coleman Oak Canyon 4 chránení až do výšky UV 50. Výrazne predĺžená je aj životnosť látky prístrešku, čo potvrdilo aj niekoľko nezávislých laboratórnych testov.

Parametre a špecifikácia

Maximálny počet osôb
4 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!
Kompozícia stanu
S predsienkou, S dvoma spálňami Hotovo!
Špeciálne vlastnosti
Nepremokavé Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
4 500 mm Hotovo!

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb
4 Hotovo!
Tvar
Tunelový Hotovo!
Kompozícia stanu
S predsienkou, S dvoma spálňami Hotovo!

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Nepremokavé Hotovo!
Vodný stĺpec tropika
4 500 mm Hotovo!
Vodný stĺpec podlážky
10 000 mm Hotovo!
Materiál konštrukcie
Sklolaminát Hotovo!
Farba
Zelená Hotovo!
Hmotnosť
18,5 kg Hotovo!
Počet plášťov
Dvojplášťové Hotovo!

Typ

Typ
Rodinný Hotovo!

Rozmery - rozbalené

Hĺbka
485 cm Hotovo!
Šírka
280 cm Hotovo!
Výška
200 cm Hotovo!

Rozmery - zbalené

Hĺbka
72 cm Hotovo!
Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
30 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prave jsem koupil u vas tento stan a jsem s nim s rodinnou v prirode. Kazdy den je voda i ve vnitrni loznici, takze spime v suchu jen diky tomu, ze tam mame jeste nafukovaci matrace. Myslel jsem ze je tomod kondemzace vody pres noc na vnitrni strane vnejsiho plaste, ale to by byla voda max pod podlazkou loznice ne? Dejte prosim vedet, jestli je to na reklamaci. U stanu teto cenove urovne a kvality mi to prijde spatne.

Diskusia a poradňa k Coleman Oak Canyon 4
Príslušenstvo pre Coleman Oak Canyon 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coleman Oak Canyon 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Coleman Oak Canyon 4.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií