Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Craft Active Ext. 2.0 LS black-green veľ. L

Zobraziť katalóg
Craft Active Ext. 2.0 LS black-green veľ. L
Tričko pánske funkčné, s dlhým rukávom, materiál: 100% polyester, gramáž: 100g / m2
Kód:  SPTm0976 Produktové číslo:  7318572567863
Craft Active Ext. 2.0 LS black-green veľ. L Predaj skončil

Craft Active Ext. 2.0 LS black-green veľ. L

Pánske funkčné tričko Craft Active Extreme je ideálny pre športové aktivity s premenlivou intenzitou pohybu v mierne chladnom až chladnom počasí. Ergonomicky prepracované tričko s dlhým rukávom a stojačikom pri krku má ľahký a pružný materiál, ktorý odvádza skvele pot a poskytuje nositeľmi maximálny komfort a voľnosť pri pohybe.

kľúčové vlastnosti

  • ploché švy
  • ergonomický strih
  • V perforovaných častiach zvýšená priedušnosť
  • Exkluzívny ľahký a pružný materiál
  • Maximálny komfort

materiál

Active Extreme využíva dvojvrstvovú tkaninu, ktorej základ tvorí vlákno CoolMax Air, ktoré svojim tvarom pripomína vrtuľu. Tento exkluzívny materiál sa nachádza na vnútornej strane pleteniny a ponúka vynikajúcu priedušnosť, chladivý efekt a extrémne rýchly transport potu od pokožky. Na vonkajšej strane pleteniny bola použitá špeciálna kanáliková štruktúra vlákna, ktorá poskytuje výbornú termoreguláciu. Vďaka tejto unikátnej kombinácii materiálov vaše telo zostane svieže a v suchu aj v tých najextrémnejších podmienkach.

Doplňujúce informácie:

materiál:
100% polyester, z toho 51% CoolMax Air
perforované časti - 96% polyester, 4% elastan

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Craft Active Ext. 2.0 LS black-green veľ. L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Craft Active Ext. 2.0 LS black-green vel. L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Craft Aktive Ext. 2.0 LS schwarz-grün vel. L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Craft Aktive Ext. 2.0 LS schwarz-grün vel. L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kézműves Aktív Ext. 2.0 LS fekete-zöld vel. L.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií