AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CROOZER KID FOR 1 Click & Crooz

Zobraziť katalóg
CROOZER KID FOR 1 Click & Crooz
Vozík - za bicykel, kočík, alebo jogger, všetko v jednom balení pre jedno dieťa, jednomiestny, bicykel pre jogging a in-line, predné otočné buggy-koliesko pre kočíkovú prevádzku, bezpečnostná vlajočka, reflexné prvky, batožinový priestor cca 70L
Kód:  SPTCROOZ01 Produktové číslo:  4044494137404 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CROOZER KID FOR 1 Click & Crooz Predaj skončil

CROOZER KID FOR 1 Click & Crooz

Croozer Kid je celosvetovo najpredávanejší model vozíka za bicykel. Ponúka mnohostranné využitie - celkom jednoduchým spôsobom môžete príves za bicykel zmeniť na športový kočík alebo na jogger. Nič nie je potrebné dokupovať, všetko je súčasťou balenia 3 v 1. Kombinovaný kryt vaše deti spoľahlivo chráni pred hmyzom a nepriazňou počasia. Nad sieťou proti hmyzu je rolovací PU poťah, nemusíte sa preto obávať, že vašu ratolesť bude trápiť vlhko alebo chladno. 

Kľúčové vlastnosti vozíka za bicykel Croozer Kid For 1 Click & Crooz

  • 3 v 1 - vozík za bicykel, jogger aj kočík
  • Click & Crooz - jednoduchá obsluha stlačením tlačidla
  • Patentovaný systém QuickFold zaručuje naozaj rýchle a jednoduché zloženie vozíka
  • Veľký úložný priestor cca 70 litrov pojme veľa potrebných vecí
  • Reflexné pásky Scotch na bokoch a na zadnej strane
  • Zaistenie bezpečného pohybu v noci a za zníženej viditeľnosti

Bezpečie a zábava s Croozer Kid

Vozík Croozer Kid spĺňa všetky medzinárodné bezpečnostné štandardy. Vaše deti sa v ňom budú cítiť komfortne a bezpečne. Pocit ochrany umocňuje mohutný bezpečnostný rám. Celosvetovo najnižšie ťažisko úplne zabraňuje prevrhnutiu aj počas jazdy komplikovaným terénom alebo pri náhlej zmene smeru jazdy. Vaša ratolesť si užíva jazdu v pohodlnom ergonomickom sedadle a je obklopená ochrannými prvkami: 5 bodovými bezpečnostnými pásmi, robustnými hliníkovými nárazníkmi a zväčšeným priestorom pre cestujúcich spolu s madlom, ktoré slúži ako ďalšia opora pri prevrhnutí. Konštrukcia je úplne tuhá a chráni malého pasažiera aj v prípade bočného či čelného nárazu.

Croozer Kid 3 v 1 - všetko za jednu cenu

Súčasťou balenia je kompletná výbava pre úpravy vozíka Croozer Kid podľa vašich potrieb. Vďaka novému ovládaniu Click & Crooz jednoduchým stlačením tlačidla zmeníte vozík na prívesný vozík, kočík, alebo jogger. Nie je potrebné dokupovať nič ďalšie, stačí vybrať tú pravú variantu a môžete sa ihneď vydať na dobrodružné a zábavné cesty. Pre prívesný vozík pripevníte dve spojky vrátane nápravy, pre buggy je určené malé výkyvné koleso, s ktorým ste na cestách perfektne flexibilní, a pre jogger pripojíte veľké obežné koleso, s ktorým pôjdete bez ťažkostí lesom, parkom aj po piesku.  

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CROOZER KID FOR 1 Click & Crooz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CROOZER KID FOR 1 Click & Crooz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CROOZER KID FOR 1 Click & Crooz.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií