Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CycleOps ANT + USB Mini

Zobraziť katalóg
CycleOps ANT + USB Mini
5 1 hodnotení
Prijímač v prevedení USB mini
Kód:  SPTms1845 Produktové číslo:  12527007714

CycleOps ANT + USB Mini

Pomocou tohto prijímača protokolu ANT + ľahko prenesiete do počítača údaje zo snímačov rýchlosti, kadencie a ďalších monitorovacích zariadení. Tie následne môžu byť zdieľané na sieti alebo spracované najrôznejšími fitness aplikáciami, napríklad cyklistickým programom CycleOps Virtual training. Zariadenie je typu Plug-and-play, takže stačí zapojiť do USB portu a všetko ostatné sa zariadi samo.

Kľúčové vlastnosti

  • USB prijímač protokolu ANT +
  • Umožní spárovať počítač a fitnes zariadenia s podporou ANT +
  • Tréningové dáta možno neskôr napríklad zdieľať na sieti či spracovávať príslušným softvérom
  • Prijímač je typu Plug-and-play, nie je potrebné nič inštalovať, stačí vložiť do USB portu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, inštalácia ovládača skončí hláškou: Táto operácia vyžaduje interaktívny objekt Window station. Viete my s tým pomôcť? Použitý OS WIN7 64b, nepomohol ani SAVE mode, ani ovladače z webu creative. Ďakujem.

Dobrý den. Nevíte, kde se dají stáhnout ovladače pro WIN 10? Pod XP pracuje, ale nikde jsem nenašel ovladače pro WIN10. ... "Tato operace vyžaduje interaktivní prostředí Window". Výrobce obdobné zařízení Garmin uvádí, že pro jeho zařízení ovladače pro WIN 10 nejsou zatím k dispozici. Děkuji za odpověď. Alan M.

Lze použít také pro telefon s operačním systémem Android? Přes OTG redukci samozřejmě.

Diskusia a poradňa k CycleOps ANT + USB Mini
Príslušenstvo pre CycleOps ANT + USB Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CycleOps ANT+ USB Mini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CycleOps ANT + USB Mini.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií