MS hokej AP+ plus nový vizuál

DAM Outbreak Floatation Suit Veľkosť XXL

Zobraziť katalóg
DAM Outbreak Floatation Suit Veľkosť XXL
Plávajúci oblek – dvojdielny, vodný stĺpec 8000mm, veľmi ľahký s EPE plávajúcou penou s malou hustotou
Kód:  JVR078527 Produktové číslo:  5706301601308
DAM Outbreak Floatation Suit Veľkosť XXL Predaj skončil

DAM Outbreak Floatation Suit Veľkosť XXL

DAM Outbreak Floatation Suit predstavuje dvojdielny plávajúci oblek, ktorý využijete na svojich rybárskych výpravách. Oblek je vyrobený z veľmi odolného 100 % polyestru a doplnený vodoodolnou úpravou. K vysokej funkčnosti prispeje tiež vodný stĺpec 8 000 mm. Oblek DAM vyniká svojou ľahkosťou a veľmi kvalitným vyhotovením, ktoré poteší aj náročných rybárov. Oblek DAM Outbreak Floatation Suit vyhovuje normám CE & International ISO 12402-5 a je skvelým modelom do vašej rybárskej výbavy.

Kľúčové vlastnosti plávajúceho obleku DAM Outbreak Floatation Suit vo veľkosti XXL

  • Dvojdielny plávajúci oblek DAM Outbreak Floatation Suit
  • Vyrobený zo 100 % polyestru s vodoodolnou úpravou
  • DAM Outbreak Floatation Suit s vodným stĺpcom 8 000 mm
  • Bunda opatrená mäkkou podšívkou
  • Odpojiteľná nastaviteľná kapucňa
  • Golier s vnútornou fleecovou podšívkou
  • Zosilnená oblasť lakťov
  • Záchranná píšťalka
  • Bezpečnostné nohavice
  • Nastaviteľné traky
  • Reflexné prvky v oblasti kolien
  • Farebné vyhotovenie: sivo-oranžovo-čierne

Vysoko komfortná a praktická bunda obleku DAM

Oblek DAM Outbreak Floatation Suit je opatrený veľmi komfortnou bundou s mäkkou podšívkou a odpojiteľnou nastaviteľnou teplou kapucňou, ktorá je doplnená širokým pevným šiltom. Golier bundy disponuje vnútornou fleecovou podšívkou, ktorá prispeje k tepelnému komfortu. Oblasť lakťov je zosilnená a konce rukávov sú doplnené o široké elastické manžety nastaviteľné pomocou suchého zipsu. Kapucňa, ramená a manžety sú tiež vybavené reflexnými prvkami. Bunda vyniká dokonalou organizáciou vreciek, do ktorých možno uložiť všetky potrebné rybárske príslušenstvo. Dve veľké vrecká so zipsom sú umiestnené na hrudi a ďalšie dve v dolnej časti. Nechýba ani menšie vnútorné vrecko na najrôznejšie drobnosti. Proti dažďu a vetru vás ochráni odolný dvojcestný zips s dvojitou chlopňou. Bunda je tiež vybavená bezpečnostnou píšťalkou.

Odolné nohavice obleku DAM Outbreak Floatation Suit

Druhú časť obleku DAM Outbreak Floatation Suit tvoria veľmi odolné a pohodlné nohavice, ktoré sú vybavené nastaviteľnými trakmi. Oblasť kolien a sedacia časť je zosilnená a rovnako ako u bundy sú aj nohavice opatrené reflexnými prvkami na kolenách. Konce nohavíc je možné nastaviť pomocou suchého zipsu a prispôsobiť tak presne podľa potreby. Nohavice disponujú ďalšími dvoma vreckami, ktoré sú uzatvárateľné na zips. Dvojdielny oblek DAM Outbreak Floatation Suit je vysoko kvalitným oblekom, ktorý vyniká svojimi funkčnými vlastnosťami a stane sa tak optimálne doplnkom do vašej rybárskej výbavy.

Veľkosť:
XXL


Parametre a špecifikácia

Medzinárodná veľkosť
XXL Hotovo!
Veľkosť
XXL Hotovo!

Veľkosť

Medzinárodná veľkosť
XXL Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
XXL Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAM Outbreak Floatation Suit Velikost XXL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DAM Outbreak Floatation Suit XXL-es méret.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií