Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Deeper Fishfinder Pro+ Special edition

Zobraziť katalóg
Deeper Fishfinder Pro+ Special edition
4,8 6 hodnotení
Sonar – WiFi a GPS verzia, dosah 100 metrov, max hĺbka: 80 metrov, výdrž batérie: 5,5 h, GPS ponúka možnosť zmapovať a uložiť si hĺbkové mapy, Limitovaná edícia s čelovkou Pettl Tikka
Kód:  JVR069433 Produktové číslo:  4779032950398 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Deeper Fishfinder Pro+ Special edition Predaj skončil

Deeper Fishfinder Pro+ Special edition

,,Tak čo, berú?" – Už nikdy nebudete musieť na túto otázku odpovedať negatívne. Zoznámte sa s unikátnym zariadením, s pomocou ktorého bude rybárčenie jedna veľká radosť. Pod názvom Deeper Smart Fishfinder Pro + special edition sa ukrýva prevratný sonar, ktorý mimo profesionálneho výkonu prináša aj veľkú mobilitu. Možno ho totiž jednoducho spárovať cez WiFi s mobilnými telefónmi a tabletmi. Ušetríte tak veľa miesta a voľné ruky môžete využiť na prenášanie úlovkov. Sonar Deeper Fishfinder Pro + special edition má integrovanú GPS pre mapovanie a ukladanie hĺbkových máp aj z brehu.

Najnovšie technológie pre skvelý úlovok

Nezáleží na tom, či ste profesionálny rybár alebo zapálený amatér. Inovatívne funkcie sonaru Deeper Smart Fishfinder Pro + special edition využije každý. Zariadenie funguje na princípe vysielania zvukových signálov, ktoré sa odrážajú od predmetov. Všetky informácie sú okamžite spracované a zobrazené na mobilnom zariadení, s ktorým sonar komunikuje pomocou technológie WiFi na vzdialenosť až 100 metrov. Nemusíte sa obávať, že by sa k dátam dostal niekto ďalší. Unikátna adresa zabezpečí, že komunikácia prebieha výhradne s vašim zariadením.

Inovatívna vizualizácia dát, dlhá výdrž a darček k tomu!

Aplikácia využíva mapové podklady Google Maps. Jednoducho tak lokalizujete polohu pomocou GPS. Všetky dôležité miesta si môžete uložiť pre ďalšie použitie. Dno je znázornené oveľa detailnejšie, pretože váš telefón či tablet ponúka lepšie rozlíšenie ako displeje ostatných sonarov. Získavajte dôležité dáta po dobu až 5,5 hodín. K sonaru Deeper Fishfinder Pro + Special Edition navyše v limitovanej vianočnej edícii dostanete čelovku Petzl Tikka zadarmo!

Kľúčové vlastnosti sonaru Deeper Fishfinder Pro + special edition

  • Najvýkonnejší sonar dostupný na našom trhu
  • Skvelá mobilita
  • Bezdrôtové pripojenie cez WiFi
  • Profesionálny výkon
  • Kvalitné spracovanie a prepracovaný dizajn
  • Možnosť nastavenia dvoch lúčov 55° a 15°
  • Maximálna hĺbka 80 metrov
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Deeper Fishfinder Pro+ Special edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Deeper Fishfinder Pro+ Special edition.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií