AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Delphin Kreslo RS

Zobraziť katalóg
Delphin Kreslo RS
4,7 3 hodnotení
Rybárske kreslo – s vynikajúco ergonomicky riešeným operadlom, vystužená bedrová časť s možnosťou vloženia 2 kusov ohrievačov Delphin Arctic, nosnosť: 180kg
Kód:  JVR058828 Produktové číslo:  8586016328311 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Delphin Kreslo RS

Patríte medzi ľudí, ktorí radi trávia čas v prírode? V krásnom letnom počasí radi odchádzate z preplnených miest do pokojnej prírody? Vo vašej výbave by potom nemalo chýbať kempingové kreslo Delphin RS, vďaka ktorému si užijete pohodlie aj v prírode. Kreslo sa dodáva v tmavozelenej farbe. Ide o model strednej triedy od firmy Delphin, takže získate komfort, ktorého sa len tak nebudete chcieť vzdať.

Čo kreslo Delphin RS ponúka?

  • Praktické kreslo na cesty
  • Výborne ergonomicky riešené operadlo
  • Možnosť vložiť 2 ohrievače
  • Stabilné posedenie v prírode
  • Pohodlie aj mimo domova
  • Pekné tmavozelené vyhotovenie

Praktické na cesty

Aj napriek jeho hrubej konštrukcii, ktorá poteší hlavne ťažších používateľov, sa dá s kreslom dobre manipulovať. Vďaka možnosti zloženia do rozmerov 70 × 70 × 30 cm a váhe 6,6 kg je vhodné aj na cesty. Na terase, v prírode, či na rybách poskytne pohodlné posedenie.

Pohodlné sedenie

Sedák kresla má rozmery 52 × 52 cm vo výške 35 – 48 cm od zeme. Maximálne pohodlie zabezpečuje výborne riešené ergonomické chrbtové operadlo s výškou 70 cm. Vďaka vystuženej bedrovej opierke môžete v kresle posedávať aj hodiny, a to bez bolestí chrbta. Operadlovú časť je možné nastaviť podľa individuálnych požiadaviek posunom opierok rúk, na zmenu polohy teda nemusíte ani vstať z kresla. Obrovskou výhodou tohto kresla je jeho zazipsovaná zadná časť, do ktorej môžete vložiť dva kusy ohrievačov Delphin Arctic (nie sú súčasťou balenia), a potom si už len užívať pohodlie vášho teplého kresla. Takéto pohodlie nemáte ani doma. Látka je jednak odolná, a taktiež ľahko čistí. Maximálna nosnosť kresla je 180 kg.

Parametre a špecifikácia

Typ
Stolička Hotovo!

Typ

Typ
Stolička Hotovo!
Poznámka:
» Všetky rybárske stoličky
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Křeslo RS . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Delphin RS fotel.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií