Delphin Vozík Traqster

Zobraziť katalóg
Delphin Vozík Traqster
Vozík
Kód:  RYB020536 Produktové číslo:  8586018493758 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Delphin Vozík Traqster Predaj skončil

Delphin Vozík Traqster

Rybársky vozík Delphin TRAQSTER je neoceniteľným pomocníkom v prípade, ak sa vaše lovné miesto nachádza v autom neprístupnom teréne. Vďaka svojim kompaktným rozmerom zaberá pri transporte minimálny priestor, napriek tomu však s prehľadom odvezie potrebné množstvo rybárskej výbavy na časovo kratšie vychádzky. Jeho konštrukcia je tvorená pevnými železnými rúrkami s kruhovým profilom s priemerom 16 mm. Vďaka tomu unesie naozaj solídnu hmotnosť a môžete tak naň naložiť toľko výbavy, koľko sa zmestí. Po bokoch sú osadené dve vyklápacie bočnice, ktoré ešte rozširujú úložnú plochu a tiež slúžia na lepšiu fixáciu prepravovaného sortimentu. Vozík disponuje dvoma širokými kolesami s dezénom, ktoré umožňujú prechod aj ťažkým terénom, nerovnosťami, či blatom. Vzhľadom na jeho menšie rozmery nebude problém prejsť ani horšie priechodnými, zarastenými chodníkmi. Ťahanie vozíka spríjemní mäkká EVA pena umiestnená na rukoväti. Rukoväť je možné výškovo nastaviť pomocou dvoch skrutiek, a tak si ju každý prispôsobí podľa predstáv. V základnej výbave k vozíku dostanete dva gumové popruhy s masívnymi plastovými hákmi. Dĺžku popruhov je tiež možné upravovať podľa potreby. Ich použitím sa minimalizuje možnosť nechceného pádu prepravovanej výbavy z vozíka na zem. Popruhy tiež oceníte v zloženom stave vozíka, kedy ho nimi dokonale zafixujete a nebude tak dochádzať k svojvoľnému otváraniu. Delphin TRAQSTER vás určite prekvapí svojimi kompaktnými rozmermi a schopnosťou prepraviť množstvo vecí potrebných na lov, čo z neho robí veľmi praktický produkt v situáciách, keď by bolo prenášanie výbavy na lovné miesto hotovým utrpením.

Rozmery:
Celkové rozmery v rozloženom stave: 105 × 57 × 55 cm
Transportné rozmery: 60 × 33 × 15 cm
Rozmery úložnej plochy: 40 × 58 cm
Rozmery bočníc: 28 × 14 cm
Dĺžka popruhov: 60cm

Poznámka:
» Všetky Rybárske vozíky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Vozík Traqster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Delphin Traqster kocsi.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií