Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Denver WCT-5001

Zobraziť katalóg
Denver WCT-5001
3,2 5 hodnotení
Fotopasca – s dosahom senzora 20 m, maximálna kvalita fotografie 15 Mpx, rozlíšenie snímača 5 Mpx, kompatibilná s pamäťovou kartou microSD, napájanie 4 AA batériami, maximálna výdrž 182,62 d, krytie IPX6, hmotnosť 550 g
Kód:  DVR300q Produktové číslo:  dwct5001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Denver WCT-5001

Fotopasca Denver WCT-5001 s dosahom senzora 20 metrov

Fotopascu Denver WCT-5001 nastražíte na vhodné miesto, kde automaticky zaznamená osoby alebo zvieratá. Jej pohybový senzor s dosahom až 20 metrov a výhľadom v širokom uhle 90° zachytí vo Full HD kvalite všetko, čo sa vyskytne pred objektívom. 

Full HD nahrávanie

Po zaznamenaní pohybu pred kamerou je spustený 10 sekundový videozáznam vo FULL HD rozlíšení (1 080 p). Zároveň sú pomocou 5 Mpx čipu zhotovené 3 fotosnímky s rozlíšením až 12 Mpx. Obstaraný materiál je ukladaný na Micro SD kartu, ktorá môže mať kapacitu až 32 GB.

Snímač pohybu s dosahom až 20 metrov poskytuje záznam cez deň aj v noci

Pohybový senzor fotopasce WCT-5001 má dosah až 20 metrov s výhľadom 90°. Pre nočný záznam je súčasťou 30 LEDiek s IR filtrom.

Fotopasca Denver WCT-5001 odolá nepriazni počasia

Fotopasca WCT-5001 je vďaka vodotesnosti IP65 odolná voči hustému dažďu. Nie je teda potrebné sa báť, že by pri jej použití v prírode mohlo dôjsť k poškodeniu a následnej strate zaznamenaných dát. Pokiaľ sú použité kvalitné lítiové AA batérie, prístroj pracuje aj v prípade extrémnych teplotných podmienok – vydrží teploty od -40 °C do +60 °C. Batéria udrží fotopascu Denver WCT-5001 v pohotovostnom stave až 3 mesiace.

Kľúčové vlastnosti fotopasce Denver WCT-5001

  • Vonkajšia fotopasca WCT-5001 v maskáčovom vyhotovení s vodotesnosťou IP65
  • Snímač pohybu (PIR) s dosahom až 20 metrov
  • Fotografie až 12 Mpx a nahrávanie až 1 080 p
  • Pohotovostná doba až 3 mesiace
  • Slot pre Micro SD kartu (nie je súčasťou balenia)
  • Napájanie pomocou 8 AA batérií (nie sú súčasťou balenia)
  • Rozmery: 43 × 92 × 130 mm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
550 g Hotovo!
Maximálna kvalita fotografie
15 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!
Dosah senzora
20 m Hotovo!
Vodoodolnosť
IPX6 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
550 g Hotovo!

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie
15 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!

Dosah senzora

Dosah senzora
20 m Hotovo!

Vlastnosti

Vodoodolnosť
IPX6 Hotovo!
Typ pamäťovej karty
micro SD Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batéria Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
4 ks Hotovo!
Maximálna výdrž
182,62 d Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, návod na fotopast Denver WCT-5001 je fakt primitivní, potřebuji hlavně vědět, zda se po připojení externího zdroje (Konkrétně z Powerbanky USB na Jack fotopasti nahoře - asi jack 6,3?) dají dobít akubaterie AA přímo ve fotopasti. Pokud je, je mi taková fotopast na nic. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, při zaplnění SD karty se nejstarší záznamy automaticky mažou, nebo kamera přestane nahrávat nové? Děkuji za odpověď

dobrý den, mám fotopast DENVER VCM-5003 a potřeboval bych vědět kdo v ČR provádí pozáruční servis na tyto výrobky. Výrobek byl zakoupen u vás, bohužel dokumenty již nemám

Lze fotopast Denver WCT 5001 MK1 napájet elekt. energií i přes horní vstup - DC konektor? K dispozici mám dvě trafa s konektorem pasujícím do DC vstupu fotopasti: 12 V -- 800 mA NEBO 12 V -- 1000 mA Jaké trafo použít? Děkuji. PN

Dobrý den, kamera natočí jen 10s. video nebo delší, když se před ní něco hýbe???

Dobrý den, nejde mi připojit fotopast k PC přes USB kabel. Můžu vyjmout sd kartu, vložit ji do počítače - uložit na ni parametry z CD jako je čas, datum....a vložit ji zpátky do fotopasti? uloží se mi tyto parametry poté do fotopasti? nebo jak mám postupovat, pokud fotopast přes kabel k PC nepřipojím a potřebuji nastavit datum a čas? Děkuji

Dobrý den, žádný počítač přes žádný kabel fotopast (v režimu TEST nebo jiném) "nevidí". Fotopast sama funguje, na kartu se ukládají obrázky, ale musím kartu vyjmout a připojit samostatně - a taky samozřejmě nenastavím datum, čas, parametry, nic. Díky předem za pomoc.

Dobrý den zakoupil jsem dnes fotopast a mám problém s CD nemám notebook PC cd-rom bylo by možno zaslat odkaz na stažení?

Dobrý den Zakoupil jsem výrobek v ALZA v otevřené krabici ale CD a karda SD32Gb tam nebyli. Nejde mi proto udělat změnu v nastavení. Děkuji Eva

Dobry den prosim vas viete popisat manual na zmenu casu..dakujem

12
Diskusia a poradňa k Denver WCT-5001
Príslušenstvo pre Denver WCT-5001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denver WCT-5001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Denver WCT-5001.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií