Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

DIWEAVE DW-31

Zobraziť katalóg
DIWEAVE DW-31
Rebriny - rebriny: výška 240cm, modul rebrík, modul hrazda, materiál jaseň
Kód:  SPTdw0001 Produktové číslo:  8594172231376

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DIWEAVE DW-31

Ak je šport a cvičenie vašou vášňou, isto oceníte kúsok posilňovne priamo u seba doma. To sa vám môže splniť pomocou rebrín Diweave DW-31, vďaka ktorým už nemusíte strácať čas cestovaním do posilňovne. Vďaka týmto rebrinám si precvičíte všetky svaly v tele (avšak najmä hornú polovicu). Výhodou je, že môžete posilňovať v domácom prostredí. Rebriny sa inštalujú na stenu, kde nezaberajú toľko miesta. Využívajte všetky výhody klasických rebrín a hrazdy v jednom!

Kľúčové vlastnosti rebrín Diweave DW-31

  • Možné využiť tak v posilňovni, ako aj doma
  • Možnosť precvičiť si všetky svaly v tele
  • Univerzálne cvičebné náradie
  • Vhodné pre všetky vekové kategórie
  • Rebrinový systém zložený z rebríka a hrazdy

Vhodné pre všetky vekové kategórie

Rebriny Diweave sú vhodné tak pre domáce prostredie, aj ako náradie do klasických posilňovní. Celý rebrinový systém je vytvorený z kvalitného jaseňového dreva ktoré podporuje ich byteľnosť a bezpečnosť. Ide o univerzálne cvičebné náradie, ktoré je vhodné pre všetky vekové kategórie a poslúži na precvičenie celého tela. Môže slúžiť ako zábava a precvičenie motoriky pre deti, rehabilitačné cvičenia pre starších alebo jednoducho pre posilňovanie. 

Rebrinový systém poskytne širokú škálu náradia

Celý systém Diweave DW-31 poskytne základné rebriny (145 cm) a výškovo nastaviteľnou hrazdu (so základňou o výške 68 cm), ktorú je možné nastaviť do troch polôh. Celá konštrukcia nezaberá príliš veľa miesta - na výšku meria 240 cm.

 
Poznámka:
» Všetky rebriny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň aká je maximálna hmotnosť zátaži váha človeka ?

Diskusia a poradňa k DIWEAVE DW-31
Príslušenstvo pre DIWEAVE DW-31 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Diweave DW-31. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIWEAVE DW-31.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií