Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DIWEAVE DW-33

Zobraziť katalóg
DIWEAVE DW-33
Rebriny - rebriny: výška 240cm, modul rebrík, modul hrazda, lavice, povrazový systém, závesná prídavná hrazda, materiál jaseň
Kód:  SPTdw0003 Produktové číslo:  8594172231390 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DIWEAVE DW-33

Ak je šport a cvičenie vašou vášňou, isto oceníte kúsok posilňovne priamo u seba doma. To sa vám môže splniť pomocou rebrín Diweave DW-33, vďaka ktorým už nemusíte strácať čas cestovaním do posilňovne. Vďaka týmto rebrinám si precvičíte všetky svaly v tele (avšak najmä hornú polovicu). Výhodou je, že môžete posilňovať v domácom prostredí. Rebriny sa inštalujú na stenu, kde nezaberajú toľko miesta. Využívajte všetky výhody klasických rebrín, hrazdy, prídavnej hrazdy, lavice na posilnenie brušných svalov a povrazového systému v jednom!

Kľúčové vlastnosti rebrín Diweave DW-33

  • Možné využiť tak v posilňovni, tak doma
  • Možnosť precvičiť si všetky svaly v tele
  • Univerzálne cvičebné náradie
  • Vhodné pre všetky vekové kategórie
  • Rebrinový systém zložený z rebríka, hrazdy, lavice na posilňovanie brucha, hojdačky, kruhov a lanového systému

Vhodné pre všetky vekové kategórie

Rebriny Diweave sú vhodné tak pre domáce prostredie, tak aj ako náradie do klasických posilňovní. Celý rebrinový systém je vytvorený z kvalitného jaseňového dreva ktoré podporuje ich byteľnosť a bezpečnosť. Ide o univerzálne cvičebné náradie, ktoré je vhodné pre všetky vekové kategórie a poslúži na precvičenie celého tela. Môže slúžiť ako zábava a precvičenie motoriky pre deti, rehabilitačné cvičenia pre starších alebo jednoducho pre posilňovanie. 

Rebrinový systém poskytne širokú škálu náradia

Celý systém Diweave DW-33 poskytne základný rebrík (145 cm), výškovo nastaviteľnú hrazdu (so základňou o výške 68 cm), ktorú je možné nastaviť do troch polôh, lavicu na posilňovanie brucha (160 cm), hojdačku (150 cm), kruhy ( zavesené na povrazoch s dĺžkou 150 cm) a lanový systém (zložený z rebríka a lana s dĺžkou 200 cm). Celá konštrukcia nezaberá príliš veľa miesta - na výšku meria 240 cm.

 
Poznámka:
» Všetky rebriny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli vsechny ty komponenty jsou urceny pro dospelyho cloveka? Tedy jestli unesou zatizeni cca 90kg? Podle fotek to vypada tak nejak neduveryhodne jako hracka pro deti. Mate nejake specifikace od vyrobce? Dekuji

Dobrý den, jaká je šířka těch ribstolu? Děkuji Novák

Diskusia a poradňa k DIWEAVE DW-33
Príslušenstvo pre DIWEAVE DW-33 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Diweave DW-33. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIWEAVE DW-33.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií