Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Doska na basketbal

Zobraziť katalóg
Doska na basketbal
Basketbalová súprava k basketbalu, 132x84cm, pérovacie obrúčka sa 2 pružinami
Kód:  HRA1303l Produktové číslo:  81483007625

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Doska na basketbal Predaj skončil

Doska na basketbal

Deska na basketbal je praktická a odolná deska s obroučkou na basketbal, která je vyvedena z kvalitního polykarbonátového materiálu. Tato obdélníková 132 cm dlouhá deska je opatřena moderní grafickou úpravou, která je odolná proti veškerým klimatickým jevům a vyblednutí. Pérovací obroučka se dvěmi pružinami o průměru 45 cm je vyrobena z kvalitní, 1,5 cm silné kulatiny. Obroučka nese síťku, jejíž hmotnost je 70 gramů. Deska lze pomocí upevňovací konstrukce velmi snadno připevnit na zeď a vytvořit si tak soukromé basketbalové hřiště.

Specifikace:

Rozměry desky: 132 x 84 cm
Průměr obroučky: 45 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Doska na basketbal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Deska na basketbal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Basketball board. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Basketball board. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Basketball.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií