Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Drive obrys

Zobraziť katalóg
Drive obrys
Puzdro – na raketu
Kód:  SPTsten021 Produktové číslo:  4001078851101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Drive obrys

Ping pong sa stáva stále obľúbenejším športom vo svete, preto by naozajstný hráč nemal zabudnúť na dôležitú výbavu. Medzi tú rozhodne patrí aj puzdro na hernú raketu. Ak teda práve hľadáte nejaké elegantné a kvalitné puzdro, s obalom Butterfly Drive nebudete sklamaní. Puzdro je vytvorené v tvare hernej rakety a je v ňom aj dostatok miesta na 2 pingpongové loptičky. Obal je uzatvárateľný zipsom a na svojom boku je ozdobený tromi farebnými pruhmi, ktoré sú typické pre japonskú značku Butterfly.

Kľúčové vlastnosti puzdra Butterfly Drive

  • Kvalitné puzdro na pingpongovú raketu
  • Puzdro uzatvárateľné na zips
  • V obale je aj dostatok priestoru pre 2 loptičky
  • Dizajn značky Butterfly
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drive obrys Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Butterfly Drive obrys. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hajtási kontúr.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií