Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black

Zobraziť katalóg
Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black
Cestovný kufor , objem 78 l (veľkosť M), teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 3,58kg
Kód:  SPTesp006 Produktové číslo:  5400852543246

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black Predaj skončil

Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black

Zlaďte so svojím štýlom aj cestovné doplnky. Kufor Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black je správnou voľbou pre každého. Vnútorný objem 78 l sa výnimočne hodí na rodinnú dovolenku. Textília, ktorá bola použitá pri výrobe kufra, je ideálnou voľbou pre používateľov, ktorí hľadia viac na pohodlie s ľahšou batožinou. Vzhľadom k určitej rozťažnosti textílie možno vnútorný priestor kufra zľahka nafúknuť. Čierna farba kufra je už len príjemným bonusom. Nech už v ňom chcete prenášať čokoľvek, cestovný kufor Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black bude neoceniteľným pomocníkom, ktorý skoro na prvý pohľad oslní nápaditým spracovaním aj množstvom funkcií a dôrazom na príjemné používanie.

Poctivý TSA zámok je pre obozretných cestovateľov nevyhnutný

Kvôli zvýšenej bezpečnosti je od teroristických útokov v New Yorku bežné, že môžu kontrolóri na letisku batožinu otvoriť, ak existuje podozrenie z prevozu nebezpečných látok. Zvyčajne si kontrola vystačí so skenerom, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Tzv. TSA zámky prirodzene netreba ničiť, ochranka má špeciálny kľúč. Do takéhoto kufra sa dostane len ochranka letiska, nemusíte mať strach. Cestovný kufor s TSA zámkom Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black prakticky zabezpečíte kódom troch čísel a nemusíte si robiť starosti o uložené veci.

Hlavné vlastnosti cestovného kufra Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black

  • Kufor jazdí na dvojici koliesok, čo je perfektná voľba, ak vás s kufrom čakajú aj dlhšie cesty pešo
  • Vstavané držadlo pomáha s manipuláciou na cestách
  • Popruhy šité do kríža v hlavnej priehradke pre pohodlnejšie balenie vecí

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
3,58 kg Hotovo!
Objem
78 l Hotovo!
Výška
67 cm Hotovo!
Šírka
35,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eastpak TRANVERZ CNNCT M CNNCT, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií