Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Echowell Bri12w bezdrôtový červený

Zobraziť katalóg
Echowell Bri12w bezdrôtový červený
Cyklocomputer vodeodolný s 12-tich funkciami, bezdrôtový, autostop, červená farba
Kód:  SPT14668CDV Produktové číslo:  8594125008123

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Echowell Bri12w bezdrôtový červený Predaj skončil

Echowell Bri12w bezdrôtový červený

Často jezdíte na kole a chybí vám přehled o ujeté vzdálenosti, aktuální rychlosti a dalších údajích? Vybavte své jízdní kolo cyklocomputerem – jeden takový pro vás máme. Echowell Bri12w je cenově dostupný cyklocomputer s 12 funkcemi a líbivým designem. Jeho velkou výhodou je, že je bezdrátový, mezi snímačem a samotným cyklocomputerem tedy není žádný kabel, což minimalizuje riziko poškození a usnadňuje montáž. V balení naleznete vše potřebné pro snadnou instalaci, kterou zvládnete sami během několika minut. Echowell Bri 12w je navíc odolný vůči vodě, tudíž můžete sledovat svou rychlost a ujeté kilometry i během deště.

Klíčové vlastnosti

  • Funkce: aktuální/průměrná/maximální rychlost, porovnání aktuální a průměrné rychlosti, aktuální/celková ujetá vzdálenost, aktuální/celková doba jízdy, denní/celkové spálené kalorie, hodiny 12/24 h, SCAN - střídavé zobrazení funkcí na dolním řádku displeje, automatický start/stop systém
  • Voděodolný a bezdrátový
  • Snadná instalace a nastavení
  • Intuitivní ovládání
  • Napájení: Baterie CR2032

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Echowell Bri12w bezdrôtový červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Echowell Bri12w bezdrátový červený.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií